Prvi glas Srbije: Darija Lukić glavni favorit za pobedu

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 28 Nov 2011

Finale borbe muzičkog takmičenja “Prvi glas Srbije” su uveliko počele, a ove subote šou je napustila Novosađanka Ana Perišić. Ona i Aleksandra Dabić imale su najmanje SMS glasova gledalaca, a iz muzičkog duela koji je usledio odlukom žirija prošla je Aleksandra. Ostalo je još šest finalista, a sudeći prema mišljenju muzičkih znalaca i ljubitelja ove emisije, najveći favorit je Darija Lukić iz Sevojna.

- Zaista sam počastvovana svim komplimentima koje dobijam i velikom podrškom, ali moram priznati da je i odgovornost još veća jer bi trebalo opravdati poverenje publike. Bitno mi je da dam sve od sebe, a pobedi se nadam, kao i svako od nas. Moram priznati da sam i pre „Prvog glasa Srbije“ pokušavala da se ostvarim u muzičkim vodama u drugim takmičenjima, ali je bilo bezuspešno. Nezavisno od pobede, bitno mi je da publika prepozna moju ljubav prema muzici i interpretaciji – priča Darija Lukić i dodaje: – Priznajem da je popularnost slatka i da godi, ali ću ja svojim radom pokazati da ona neće biti samo trenutna. Svi smo jedni drugima konkurencija, ali se to ne oseća u našim odnosima.

Srpska predstavnica na prošlogodišnjoj “Evroviziji” Danica – Nina Radojčić, kaže da gleda “Prvi glas Srbije” kad god stigne i da je primetila veliki broj sjajnih pevača a i njen favorit je Darija.
- Srbiji treba što više dobrih pevača i smatram da svaki projekat koji pruža priliku anonimnim pevačima treba podržati. Ja sam apsolutno za takvu vrstu takmičenja. Inače, dopada mi se stil pevanja Darije Lukić, ali i svi ostali finalisti su sjajni. Mislim da je Darijin način pevanja najpribližniji mom pevanju – ističe Nina.
Najveća konkurencija Dariji su, bar sudeći prema komentarima fanova ovog šou, Nevena Đorđević i Igor Terzija. Za sada je iz finalne grupe ispalo četvoro takmičara, a za titulu naj glasa u Srbiji još se bori i Davor Jovanović koji u razgovoru za “Blic” kaže da zarad uspeha nikada ne bi pravio skandale.
- Ne želim na takav način da dođem do uspeha i ne bih “prodavao” svoj privatni život zarad slave. Najviše volim glas Slađe Alegro, kao i Severina koja ima pesme i karijeru baš po mom ukusu. Najdraža njena pesma mi je “Šta me sad pitaš šta mi je” – kaže dvadesettrogodišnjak iz Kladova.

 

Reklame

1 komentar

  1. SvetlanaP said on 29/11/2011 at 07:39

    Bravo Darija, super si,zelim ti srecu i pobedu!

Ostavite komentar