Prvi glas Srbije: Izbačen Dušan Kurtić

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 20 Nov 2011

Eliminacije su se nastavile, a iz daljeg takmičenja ispao je Dušan Kurtić koji se i u prethodnoj emisiji borio u duelu za ostanak u šouu. U konkurenciji za Prvi glas Srbije ostalo je sedam veličanstvenih: Nevena Đorđević, Filip Mitrović, Ana Perišić, Igor Terzija, Davor Jovanović, Darija Lukić i Aleksandra Dabić.

“Pesma sa posvetom” bila je tema druge finalne večeri. Takmičari su se predstavljali pesmom koju su posvetili nekoj dragoj osobi. Birajući pesmu koja za njih ima posebno značenje i posvećujući je nekome ko im je vrlo važan, finalisti su na najbolji način mogli da pokažu emocije. Žirijska trojka, Lena, Vlado i Mare, je nakon svakog nastupa komentarisala sve aspekte pevanja, uključujući stajling i sam scenski nastup.

Bez obzira na njihove pohvale ili primedbe, publika je imala mogućnost da glasa sms-om za svoje favorite i da im svojim glasovima otvori put za dalje takmičenje. A publika je odlučila da u sledeću emisiju idu: Nevena Đorđević, Filip Mitrović, Ana Perišić, Igor Terzija, Davor Jovanović, Darija Lukić. Najmanji broj glasova dobili su Dušan Kurtić i Aleksandra Dabić što ih je uvelo u muzički dvoboj.

Nakon još jedne muzičke numere koju su izveli, žiri je presudio da šou napusti Dušan Kurtić koji, kako je rekao Mare, jeste iznenadio prvom pesmom na engleskom, ali je u drugom nastupu delovao nezainteresovano, kao da je prišao pesmi previše ležerno.

Reklame

1 komentar

  1. SvetlanaP said on 21/11/2011 at 08:39

    Ziri je pogresio! Ovaj momak prirodno ima lep glas, a veoma je mlad i mogao bi neko da mu pomogne da usavrsi tehniku pevanja! Aleksandra Dabic je katastrofalno otpevala pesmu Vitni Hjuston! Ko i malo ima sluha mogao je da cuje, falsiranje a posebno nije mogla da izvuce visoke tonove… ali kao i u svemu ovde….. sto gore to bolje! Najbolja je Darija Lukic, koju ziri stalno kritikuje! 

Ostavite komentar