Prvi glas Srbije: Izbačene Tatjana i Adrijana

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 13 Nov 2011

Tatjana Đorđević i Adrijana Krstić napustile su društvo 10 najboljih kandidata Prvog glasa Srbije. Davor, Tatjana, Adrijana i Dušan osvojili su najmanje glasova publike. Konačnu odluku o tome koja dva kandidata prolaze dalje, doneo je žiri, pa su u drugu polufinalnu emisiju prošli Davor Jovanović i Dušan Kurtić.

Svako od deset finalista je otpevao pesmu po svom izboru. Ipak, nemilosrdna pulika je na tanka led dovela Davora Jovanovića, Tatjanu Đorđević, Adrijanu Krstić i Dušana Kurtića, a direktan plasman u dalje takmičenje su imali Igor Terzija, Ana Perišić, Darija Lukić, AleksandraDabić , Filip Mitrović i Nevena Đorđević. Četvorka koja je morala u duel ostala je na milost i nemilost Vladi Georgijevom, Leni Kovačevič i Maretu koji je prvo odlučio da Tatjana bude ta koja napušta takmičenje, a Davor bude još jedan finalista. Međutim kada su se za opstanak borili Adriana i Dušan, Lena je saopštila da je Adriana ta koja ne može da ide u dalje takmičenje.

-Ovo je veoma nezahvalan pozicija za žiri – rekao je Vlado Georgijev. – Svi su bili veoma dobri i sada su samo nijanse odlučivala ko je bolji.

Osam finalista su otišli u sledeći krug, jer su odabrali dobru pesmu. Ali i odličan scenski nastup im je pomogao u tome, dok takmičarke koje su osvojile najmanje simpatija žirija i publike su propale. U subotu uveče gledaoci su po prvi put imali svoj udeo u ovom muzičkom spektaklu, jer su i oni mogli da glasaju za svoje favorite. Svaki od kandidata imao je svoj broj, a publika je za svoje favorite glasala putem sms poruka.

Ko će sledeće subote ići dalje, a ko će morati da se pomiri sa tim da nije dorastao tituli Prvi glas Srbije odlučivaće opet gledaoci, ali i Mare, Lena i Vlado.

Reklame

1 komentar

  1. Cedomir said on 14/11/2011 at 14:58

    Kad je poslednja epizoda?
    Jer zelim da gledam uzivo..

Ostavite komentar