Sanja Marinković: Azdejković je izmislio da ga je Palma napao

Izvor: Press online
Postavljeno 08 Nov 2011

Voditeljka Sanja Marinković tvrdi da nisu tačni navodi gej aktiviste Predraga Azdejkovića da ga je u ponedeljak, pred snimanje njene emisije „Magazin in”, napao političar Dragan Marković Palma.

Iako Azdejković tvrdi da ga je političar uhvatio za ruku i cimao, Sanja kaže da je to čista izmišljotina i tvrdi da je Azdejković situaciju iskoristio da bi sebe izreklamirao.
- Predragu sam otkazala gostovanje pred sam početak emisije jer u studio ne uvodim ljude koji su u konfliktu, a za njegove i Palmine razmirice nisam detaljnije znala. Moja novinarka je tri dana pred snimanje Predragu rekla ko su gosti i pitala ga da li sa nekim ima problem, a on je odgovorio da nema. Kasnije je tvrdio da nije razumeo pitanje novinara – kaže za Press voditeljka i prepričava „spornu” situaciju na televiziji Pink.

- Pred početak emisije pozvala sam Predraga da se upozna sa Palmom i tada sam shvatila da se oni znaju. Tu je počeo njihov verbalni duel u kom su pominjali izjave koje su prethodnih meseci davali jedan o drugome. Nije bilo čak ni povišenog tona, a kamoli fizičkog napada kako je to Predrag istakao. To mogu da potvrde i moje kolege koje su bile u njihovoj blizini. Iako su obojica temperamentni, nije bilo ružnih reči ni vređanja. U ovoj situaciji sam potpuno na strani Palme jer apsolutno nije tačno da je povukao Azdejkovića, kako je to on izjavio. Očigledno je situaciju iskoristio da bi sebe popularizovao, jer mu je to potrebno – ističe Sanja.
Pink je izdao i saopštenje u kome „odgovorno tvrdi da do fizičkog kontakta nije došlo, te da je ovakva Azdejkovićeva reakcija izazvana činjenicom da mu je u poslednjem momentu otkazan nastup u emisiji”.
Azdejković, urednik gej magazina „Optimist”, juče je saopštio da priprema tužbu protiv Pinka zbog klevete i obmanjivanja javnosti.
„Ako TV Pink odgovorno tvrdi, onda će tu svoju odgovornu tvrdnju morati da dokaže na sudu, tj. da dokaže bez ikakve sumnje da do fizičkog kontakta nije došlo”, navodi se u saopštenju.

Reklame

Ostavite komentar