Selma Bajrami: Ja sam se udala

Izvor: balkanmedia.com
Postavljeno 25 Nov 2011

A možda sam i trudna, otkrila je 31-godišnja Selma za medije i tako iznenadila mnoge ali i potvrdila šuškanja po čaršiji.

Već dvadesetak dana estrada bruji o privatnom životu Selme Bajrami. Jedni kažu da je trudna, a drugi da je, kao posledicu lijepog i bezbrižnog života u Beču, dobila nekoliko kilograma više.

Niko do sad nije uspeo dobiti njenu izjavu jer je odbijala da govori o tome, pravdajući se da je to njen privatni  život. Ipak, pre dva dana, na promociji novog produkta “Sunlight lounge” solarijuma, čije je zaštitno lice, došla je u širokoj, kratkoj haljinici, što je podstaklo novinare da je direkto pitaju o bračnom statusu.

“Kod mene ima mnogo novina. Preselila sam se u Beč i udala. Mislim da sam pronašla čoveka svog života, pa sam se zbog toga odlučila na takav korak.”

Kako se šapuće u krugu Selminih prijatelja i rodbine, vjenčanje će se desiti slijedećeg mjeseca u strogoj tajnosti i to u krugu njoj najbližih.

Na špekulacije da je u drugom stanju, Selmica i dalje ne želi da konkretno odgovori:

“Udebljala se jesam, a jesam li trudna, neću da odgovorim. Pa šta i da jesam kao da je to neka senzacija. Neka nagađaju.”

Selma je na svom Facebook profilu ovu radosnu vest podelila sa fanovima.

Reklame

4 komentara

 1. Nevena said on 18/12/2011 at 16:08

  Joj jadan decko… kakav je sladak a ona pored njega ko da mu je majka. Ma sigurno ce se njom ozeneniti zbog love vidi se i po slici.

 2. Nevena said on 18/12/2011 at 16:09

  Uostalom ko ozbiljno shvata pevaljke!

 3. pipi said on 23/12/2011 at 19:33

  bravoooo selma

 4. anisa said on 23/12/2011 at 23:38

  Bas ste kao mama i sin!!!
  hahaha

Ostavite komentar