Set fotografija Tatjane Vojtehovski

Fotke postavljene 02 Nov 2011


Od kada se pojavila na malim ekranima, voditeljka, bivši PR i direktor Pink medija sistema Tanja Vojtehovski (41) plenila je svojom neverovatnom harizmom i jasnim iznošenjem stavova, zbog čega su joj gledaoci uvek verovali.

U trenutku kada je odlučila da se okrene PR-u na ružičastoj televiziji, mnogi su otvoreno žalili što neće gledati kako se obračunava sa sagovornicima na profesionalan i duhovit način, ali ova šarmantna dama dokazala se uspešno i u novim zadacima koji su joj povereni, zbog čega su je neretko nazivali prvom damom TV Pink.

Verovatno se zato i podigla ogromna prašina u domaćim medijima kada je pre mesec dana odlučila da okrene novu stranicu u svom životu i karijeri, obelodanivši odluku da osnuje sopstvenu PR agenciju…

Izvor: Story.rs

Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 4 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 5 od ukupno 5 slika.

5 komentara

 1. SvetlanaP said on 03/11/2011 at 08:11

  Ni ona nije odolela egzibicionizmu i zelji da nam pokaze kako “dobro izgleda” Neko ko “fura” imidz intelektualke, ne bi smeo da boluje od ove bolesti! Ili dajes prioritet pameti ili fizickom izgledu! Ako si pametan, obrazovan i vispren, svi ce svakako videti i tvoju fizicku lepotu! Nema potrebe za editorijalima, njih nam je i preko glave!

 2. PR said on 03/11/2011 at 08:26

  Nema tu puno mudrosti, ili je u pitanju kriza srednjih godina ili očajnički pokušaj da se dođe do klijenata (kojih očigledno nema ni na vidiku). Mislim da se Tanja malo zaj… odlaskom sa Pinka. Da je tako lako održati sopstvenu agenciju uspešnom mnogo veće marketingške zverke bi je imale. Uči Tanja, uči….

 3. Dragana said on 03/11/2011 at 08:31

  Ostavite ženu na miru. Napravila je hrabar i pametan potez a posao će doći ima vremena. Sve pohvale za izgled.

 4. nemanja said on 03/11/2011 at 10:20

  Ona je druga Milka Forcan. Lako je bilo glumiti veličinu kod velikih gazda koji pružaju podršku. A gde su sada njih dve ? Nema ih nigde. Jednostavno pogrešna odluka. Slažem se sa dobrim izgledom.

 5. STANOJE PANIĆ said on 04/11/2011 at 08:36

  TAŠTO NE MOGU DA VIDIM FOTOGRAFIJE ?

Ostavite komentar