Siniša Pavić: Zaustaviću snimanje “Tesne kože”

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 04 Nov 2011

Nakon što su na juče održanoj konferenciji za novinare ljudi iz producentske kuće „Gama“ najavili da će snimiti film „Tesna koža“, Siniša Pavić, scenarista i idejni tvorac likova iz istoimene serije, kaže da će pravdu potražiti na sudu ukoliko zaista padne prva klapa.

- Ako počnu da snimaju, tražiću da se to zaustavi. Upozorio sam i glumce, da znaju šta ih čeka ako se upuste u to. Imam već nekoliko sudskih presuda da sam jedini vlasnik autorskih prava za „Tesnu kožu“ i likove Srećka Šojića i Dimitrija Pantića – kaže Pavić na početku razgovora za „Alo!“, dok je održanu konferenciju za novinare, na kojoj se između ostalih pojavio i jedan od protagonista Nikola Simić, prokomentarisao na sledeći način:
- Čuo sam da je ta konferencija bila poput onih koje drži Šojić u mojim serijama. Ja pišem o takvim likovima – u šali je dodao scenarista, koji je uveren da do snimanja filma neće doći.
Iz pres službe javnog servisa su nam poručili da će njihov pravni tim reagovati ukoliko bilo ko bude zloupotrebio Pavićevu intelektualni svojinu.

- Pravni tim javnog servisa će u dogovoru sa Sinišom Pavićem reagovati na svaki pokušaj džeparenja – saopšteno nam je iz pres službe RTS-a.

Reklame

Ostavite komentar