Skandal: Indi priznala da je lagala zbog slave

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 01 Nov 2011

Indira Aradinović, poznatija kao Indi, u emisiji “BN koktel” na TV BN, priznala je da slagala kako se udala za kolegu Šerifa Konjevića!

Ona je otvoreno iznosila zanimljivosti iz života, pa je prokomentarisala i priču da je tri meseca bila u braku sa bosanskohercegovačkim pevačem.

- To sam uradila zbog ma­rketinga, a Šerif se nije naljutio zbog toga. Naprotiv, voleo bi on da je sa mnom u braku. A koji muškarac ne bi voleo?!-  rekla je Aradinovićeva kroz os­meh. Šerifu, ipak, nije bilo svejedno što ga koleginica “ženi i razvodi”. To je i sam priznao pre nekoliko meseci.

 
- Užasno je šta dotična, kojoj ni ime ne želim da pomenem, pokušava. Dobar sam čovek i na molbu prijatelja iz Beograda sam hteo da joj pomognem u karijeri, a evo kako mi vraća, spletkama i lažima.-  besneo je tada Šerif. Indi sada tvrdi drugačije, a istina je tamo negde.

Podsetićemo, Indira je pre nekoliko meseci za “Svet” ispričala sledeće o “braku” sa Šerifom:

- Tačno je da smo se venčali, ali ono što ne znate jeste to da smo se posle tri meseca razveli. Nisam ni sekund razmišljala kada me je zaprosio. To se dogodilo prilikom jednog našeg putovanja u Pariz. Mislila sam da je naša ljubav večna. Nažalost, ispostavilo se da nije tako. Nisam više mogla da podnesem pritisak i njegovu želju da dobijemo dete.

Reklame

Ostavite komentar