Skandal: Objavljen izveštaj sa OTKAZANOG koncerta Džordža Majkla

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 24 Nov 2011

Najtiražniji bečki dnevnik “Kronen cajtung” objavio kritiku koncerta Džordža Majkla koji nije ni održan.

skandal i sramota beckog novinara

Pevač Džordž Majkl primljen je u bolnicu zbog upale pluća, zbog čega je morao da otkaže nekoliko nastupa na svojoj turneji. Jedan od otkazanih koncerata je i onaj u Beču, ali to nije sprečilo “vrednog” novinara da napiše izveštaj sa koncerta, a njegov list ga objavi.

Kolege iz štampanih medija znaju šta je problem zatvaranja i štampe, ali novinar koji je želeo da izbegne taj problem i stigne da objavi ekskluzivnu vest je ipak malo preterao…

“Ko je čekao na brze ritmove, bio je iznenađen Majklovim mirnim tonovima…eleganciju muzike je upotpunio lajtšou sa umetničkim 3D efektima na bini…kod pesama ‘Freedom’ i ‘I’m your man’ tresla se dvorana”, pisalo je u prikazu otkazanog koncerta.

Dnevni list je u “sutrašnji broj” ubacio kritiku pre nego što je koncert otkazan u 17 časova tog dana, dok je online izdanje prenelo vest da je koncert otkazan. Vest je (što je sigurno-sigurno je), preuzeta sa agencija.

Neodržani koncert Džordža Majkla iskoristila je konkurencija dnevnika da bi mu se rugala. Dnevnik “Esterajh” je ocenio da se radio o “sramoti”, dok se ostali mediji samo podsmehuju, što u svojim izdanjima, što na društvenim mrežama.

Reklame

Ostavite komentar