Skandal: Sestre Bekvalac se umalo potukle

Izvor: Kurir
Postavljeno 29 Nov 2011

Nataša i Kristina Bekvalac žestoko su se posvađale na Veding šouu! Starija sestra je u bekstejdžu urlala iz sveg glasa kad je shvatila da treba da se pojavi na pisti dva puta u različitim venčanicama, a da joj je seka spremila samo jednu svoju kreaciju. Posle prvog defilea pevačica je u naletu besa pocepala haljinu u kojoj se predstavila publici.

- Nakon svega Nata je ipak izašla na pistu, i to u sivoj majici i iscepanim sivim farmerkama. Trudila se maksimalno da publika ne primeti koliko je ljuta – kaže naš sagovornik i dodaje:

- Ipak, sve se dobro završilo. Publika nije ništa posumnjala, a Nataša je uz cigaretu uspela da se smiri i oprosti sestri gaf.

Nataša, međutim, tvrdi da nije bilo incidenta, ali se u izjavi za Kurir malkice spetljala.

- Nikad se nisam svađala s Kristinom, pa ni tog dana. Istina je da nisam znala da ću se dva puta presvlačiti. Pantalone i majica su Kristinina druga kreacija, koja pokazuje kako izgleda urbana mlada i da je moguće da se venča i bez venčanice, s obzirom na tešku finansijsku situaciju. Kristina je bila u publici i s ponosom me gledala – kazala je pevačica.
Otkud onda druga kreacija kad nije znala da treba da se presvlači?!

Reklame

Ostavite komentar