Skandal: Slađa Delibašić akter pljačke veka

Izvor: Kurir
Postavljeno 18 Nov 2011

Svedok-saradnik Emir Zeković je prekjuče u Sudu BiH, na suđenju kriminalnoj grupi Zijada Turkovića, rekao da je Slađana Delibašić tri meseca nakon spektakularne pljačke 2.500.000 evra na Aerodromu u Sarajevu 2007. godine došla u taj grad kako bi sklonila automobile korišćene tokom krađe. On navodi da je s njom tada bio i njen verenik, zbog čijeg kuma su njih dvoje i učestvovali u celoj toj priči.

- Po dva automobila „pasat“ kojima su se Srbijanci (osobe koje su dopremile policijske uniforme u kojima je izvršena pljačka, prim. aut.) dovezli u Sarajevo kasnije su došli srbijanska pevačica Slađa Delibašić i jedan muškarac, za kojeg je rekla da je njen ljubavnik – naveo je Zeković.

Denserka je u prvi mah bila zaprepašćena kad smo joj saopštili u kom kontekstu je spomenuto njeno ime.

- Kakva pljačka?! Nemam ja nikakve veze s tim! – rekla je Slađa, ali su joj se nakon našeg kratkog podsećanja na dešavanja od pre četiri godine razbistrile misli:

- Ma, to je tada bilo nešto zbog Igorovog druga. Posle nastupa privodili su mene i devojke iz moje plesne grupe na informativni razgovor. I klavijaturista je ispitivan. Ne znam stvarno o čemu se tu radilo, nikakvi automobili niti krađe nemaju veze sa mnom. Bolje pitajte Igora, jer ja ne znam ništa o tome! S njim nisam u kontaktu, evo, već dva i po meseca – ispričala je Slađa.

Igor je do zaključenja ovog broja ostao nedostupan. Inače, Zijadova organizacija se tereti i za pokušaj ubistva Dragana Perišića, Mensura Aljičevića, Anesa Kurbegovića i Nasera Keljmendija.

Reklame

2 komentara

  1. SvetlanaP said on 19/11/2011 at 06:49

    Cuj, denserka u kriminalnoj grupi Zijada Turkovica!?Kakav lik i delo!!!Stvarno je doslo vreme da sve ono sto je “dole, bude gore”!

  2. Nevena said on 15/12/2011 at 13:42

    Bljak, koja faca!

Ostavite komentar