Skandal: Tanja Savić preti novinarima

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 29 Nov 2011

Iako je svih ovih dana davala kontradiktorne izjave o svađi sa suprugom i kidnapovanju sina, pevačica Tanja Savić je otišla dalje: demantovala je samu sebe i direktno pretila medijima!

U emisiji “Amidži šou”, pred sam put u Аustraliju gde je u subotu otputovala sa suprugom Dušanom i jedanaestomesečnim sinom Maksimom, ona je u nasnimljenoj poruci za gledaoce ispričala:

- Nisam pričala ni sa jednim medijima kod nas o tome, i moram da kažem da su sve ove frke koje su ispale o mom navodnom raspadu braka su neistina. U policijskoj stanici imam nekoliko prijatelja i otišla sam da predam papire za pasoš, možda se nekome nisam javila pa je taj neko izmislio priču o prijavi otmice deteta, ispričala je Tanja Savić i dodala:

- Mislim da mediji pišu svašta ružno o meni i ne znam zašto je to tako. Ja sam mirna osoba, imam normalan, porodičan, miran život, sa sinom i mužem. Ne tražim skandale. Kada smo čuli i čitali šta su sve pričali za nas, Dušan i ja smo se smejali. Šta ćemo drugo? Oni su toliko slobodni da prelaze sve granice. Ja sam tolerantna i trpim, donekle, ali kada mi pukne film, ne znam šta će biti. Zapalići im redakciju! – rekla je pevačica, a onda rekla i da je u blagoslovenom stanju.

Reklame

Ostavite komentar