Skandali, raskidi i nasilje na estradi

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 10 Nov 2011

Slučaj pevačice Tanje Savić i pokušaja otmice deteta otvorio staru temu na domaćoj estradi. Bivša voditeljka Ljubinka-Buba Dobrosavljev izgubila bebu kad ju je bivši dečko gurnuo niz stepenice.

Porodičnadrama Tanje Savić, koja je pre tri dana prijavila policiji supruga Dušana Jovančevića zbog otmice njihovog desetomesečnog sina Maksima, o čemu su “Novosti” prve izvestile, doživela je srećan kraj. Međutim, ne završavaju se sve bračne drame javnih ličnosti hepiendom.

Na estradnoj sceni sve je prisutnije porodično nasilje kao razlog razvoda i raskida. Bivša voditeljka “Zvezda Granda” Ljubinka-Buba Dobrosavljev preživela je nedavno stravičniju dramu. Izgubila je bebu u četvrtom mesecu trudnoće jer ju je dečko Nebojša gurnuo tako da je pala na stomak, a onda je i davio golim rukama. Ona je preživela, ali beba nije. A samo nekoliko meseci pre toga, život 33-godišnje voditeljke ličio je na bajku. . Zbog traume koju je preživela, Buba se povukla u ilegalu da se oporavi i zaleči rane. O bivšem dečku ne želi da priča ni da čuje za njega, jer se plaši da bi na taj način nekog od svojih najmilijih uvukla u probleme.

Žrtve porodičnog nasilja pre nekoliko godina bile su Maja Nikolić i njena folk koleginica Stojanka Novaković Stoja. Intrigantnu pop pevačicu bivši suprug isterao je iz stana sa decom, a istu sudbinu doživela je i folkerka od bivšeg dečka. Bivša misica i voditeljka Sanja Papić dobila je nedavno batine od dečka, pošto se u jednom beogradskom klubu pozdravila s bivšim momkom, fudbalerom Partizana Stefanom Babovićem.

KSENIJA I FILIP

PRE godinu i po pevačica Ksenija Pajčin i sportista Filip Kapisoda pronađeni su mrtvi u stanu u Nikšićkoj ulici na Voždovcu. Bivši učesnik “Velikog brata” ubio je devojku, a zatim je sebi oduzeo život. Veza ovog estradno-sportskog para bila je poznata kao izuzetno burna. Često su se svađali, razmenjivali uvrede, tukli, raskidali, ali i mirili.

Reklame

Ostavite komentar