Smuvali se Nemanja Stevanović i Danijela Jankov

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 23 Nov 2011

Dok su jedni nagađali da će se Nemanja Stevanović pomiriti sa bivšom devojkom Milenom Ćeranić, a drugi ga povezivali sa svakom ženskom osobom sa kojom se pojavi u javnosti, mladi pevač uživa u ljubavi sa poznatom voditeljkom Danijelom Jankov, saznaje „Alo!“ iz dobro obaveštenih izvora!

- Nemanja i Danijela su odskoro zajedno, mada između njih već dugo postoje neke varnice. Trudili su se i on i ona da obuzdaju hemiju koja vlada između njih, ali bezuspešno. Kako sam čuo, dovoljno im je bilo 15 minuta nasamo da bi prešli granicu poznanstva i prepustili se strastima. Pošto još nisu sigurni da li je u pitanju prolazna avantura ili nešto više, pokušavaju da sakriju svoju ljubav od medija. Doduše, za to imaju još jedan razlog jer Danijela ima brak iza sebe i otkako se razvela, nijednog dečka nije prikazala u javnosti. A često je pričala i kako se nikada više ne bi zaljubila u nekog ko je poznat, jer joj je bivši suprug bio zvezda u Bugarskoj, a i bivši dečko, glumac Nenad Stojmenović, sa kojim je bila pre nego što se udala za Andreja. Ali, eto, nije uspela da odoli Nemanji – izjavio je izvor blizak novopečenom paru.
Zanimljivo je i to da je deo snimka emisije „Ekskluziv“, koju vodi Danijela, a u kojoj je Nemanja vređao Rome, skinut sa interneta, o to odmah nakon što su pevača počeli da osuđuju za govor mržnje! Kako saznajemo, to je učinjeno na njeno insistiranje.
- Kada je nastala frka oko tog snimka, kako sam čuo, Danijela je reagovala i zamolila da se deo u kome njen dragi vređa Rome ukloni sa interneta i sajta „Prve“, što je i učinjeno – kaže izvor blizak voditeljki.

U želji da čujemo njihov komentar, kontaktirali smo sa njima, ali je Danijela na naše pitanje da li je u vezi sa Nemanjom odgovorila samo SMS-om, u kome je napisala „ne“, dok on uopšte nije dao komentar.

Reklame

Ostavite komentar