Šta Ceca otkriva u svojoj autobiografiji !?

Izvor: Kurir
Postavljeno 06 Nov 2011

Prijatelji Svetlane Ražnatović već duže vremena nagovaraju pevačicu da otpočne s pisanjem autobiografije, u kojoj će, između ostalog, otkriti i javnosti nepoznate detalje iz svog života.

- Ceca nije tip koji piše knjige i misli da je već previše detalja iz svoje najdublje intime podelila s fanovima, ali isto tako zna koliko bi takva knjiga značila njenim obožavaocima. Bilo je i ideja da neko od poznatih autorskih imena napiše sve uz njenu asistenciju, ali naposletku će to, gotovo sigurno, uraditi sama. U autobiografiji bi se, između ostalog, mogli naći detalji s početka njene romanse s pokojnim suprugom, ali i priče o teškim situacijama kroz koje je prolazila svih ovih godina – kaže bliska prijateljica folk dive.

Prve redove Ceca bi trebalo da napiše koliko početkom naredne nedelje.
- Zna se da sve što radi, radi kvalitetno. Tako će biti i s knjigom, koja bi se, prema nekim naznakama, mogla naći u prodaji sredinom naredne godine – dodaje naš izvor.
Kazna kućnog pritvora ističe krajem februara, tako da će do tada imati dovoljno vremena da otkuca mnoge uspomene i tajne i potom ih podeli s javnošću.

Reklame

1 komentar

  1. Nevena said on 15/12/2011 at 14:05

    U njenoj autobiografiji, ako bi pisala samo istinu, ne bi mogli procitati niceg lepog samo ciste bljuvotine. A koga to jos zanima pitam se?

Ostavite komentar