Survajver: Polako se popunjava spisak učesnika

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 29 Nov 2011

Vlasnica licence “Miss Yu” Vesna da Vinča najverovatnije će biti nova učesnica rialitija “Survivor”. Ona kaže da ozbiljno razmatra ponudu.

“Tog trenutka kada su me pozvali u ‘Survivor’, karte su bačene na sto. Zato sam spremna da učestvujem, ali su pregovori u toku. Pre konačne odluke i potpisivanja ugovora, potreban je, rekli su mi, pregled mog zdravstvenog stanja, medicinski testovi. Predstoje i dogovori oko dodatnih uslova učešća. I ako se dogovorimo oko tih dodatnih stavki, idem u Kostariku”, objašnjava Vesna, koja se, kako kaže, ne brine kako će se snaći.

“Svi mi u Srbiji živimo već dve decenije kao taoci, i u jednom proširenom ‘Survivoru’. Navikli smo na borbu i mentalno i fizičko preživljavanje. ‘Survivor’ bi za mene bio još jedan veliki izazov i lični test. Što se tiče snalaženja, ceo moj život je bio akcija za opstanak, pa sam navežbana.”
Ona je spremna na sve ukoliko ode na Kostariku, pa je neće iznenaditi spletke i nameštaljke. “Očekujem da će iz nas pokušati da izvuku đavola! Dakle, biće i ogovaranja i verovatno zavisti…”
Jedna od potencijalnih učesnika je i voditeljka emisije “Gold music” Divna Milovanović.

Reklame

Ostavite komentar