Svetlana Kitić: Goca Tržan nije uvredila mog unuka

Izvor: Press online
Postavljeno 03 Nov 2011

Trogodišnji dečak, kojeg je pre nekoliko dana na binu izvela pevačica Goca Tržan, rekavši mu: „Maco, rezervišem te, za 10-15 godina bićeš moj”, unuk je rukometašice Svetlane Cece Kitić.

Sportistkinja, koja je u tom trenutku bila u bekstejdžu, tvrdi da pevačicina izjava nije imala seksualnu konotaciju.

- Jako me je povredilo što mi je unuk dobio naslovne strane u priči o pedofiliji, naročito što se sve dešavalo na manifestaciji „Oriflejma”, na kojoj su se birale naj majka i ćerka, a u čijoj konkurenciji smo bile moja ćerka i ja. U trenutku kada je Goca izgovorila tu čuvenu rečenicu bile smo u bekstejdžu, dok je unuk igrao na stolici i bio je sa mojim suprugom, mlađom ćerkom i snajkom. Svi su gledali u njega jer je bio veseo, pa ga je i Goca izvela na binu – prepričava Ceca događaj koji je u medijima podigao prašinu.

Ceca tvrdi da su sve šale, koje je to veče Tržanka zbijala na svoj račun, bile simpatične publici, čak i rečenica kojom se obratila njenom unuku.

- Apsurdno je da je Goca, kako se pisalo, kaparisala mog unuka. Ona je majka, zar mislite da bi mogla tako nešto da pomisli?! Sa Gocom se odlično poznajem, ona i ne zna da je to moj unuk, a ja nisam imala njen broj telefona da je pozovem i ispričamo se oko svega što se izdešavalo. Žao mi je što je manifestacija, u kojoj je pobedila žena koja se izlečila od raka dojke, ostala u senci priče da je pevačica zavodila dete – revoltirano kaže Ceca za Press.

Reklame

1 komentar

  1. SvetlanaP said on 04/11/2011 at 07:21

    Jos jednom se potvrdilo da u ovoj zemlji je svako “novinar” i uopste moze biti sve sto pozeli! Ali da li je neko zaista to….vidimo na ovom primeru! Nisam fan Goce Trzan ali da sam na njenom mestu, tuzila bih tog “novinara” pa bi se pusio! Sramota! A tek urednik?
    Sram ih bilo nisu ni pomislili na to dete!

Ostavite komentar