Tanja i Dušan spasavaju brak

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 11 Nov 2011

Uprkos tome što se našla pred razvodom zbog toga što je svog supruga Dušana prijavila policiji u Smederevu zbog navodnog pokušaja kidnapovanja njihovog deteta, pevačica Tanja Savić je ipak odlučila da zajedno prebrode bračnu krizu!

Kako „Alo!“ saznaje, folkerka je posle drame u koju je bila umešana i policija odlučila da se sa mužem preseli u Beograd i pokuša da povrati nekadašnju harmoniju, koja je poslednjih dana ozbiljno narušena. Posebno je zanimljivo da su Tanja i Dušan rešili da se sami pozabave svojim brakom, te su svog sina Maksima ostavili u Radincu, gde žive pevačicini roditelji.
Tragom ove informacije, ekipa lista uputila se u malo mesto nadomak Smedereva, gde se zaista i uverila da je Tanja promenila mesto boravka. Na vratima porodične kuće porodice Savić dočekao nas je Tanjin otac, koji nam je rekao da ne želi ništa da govori za medije o svojoj ćerki.
- Izvinite, ali ne mogu ništa da pričam o tome – ljubazno je odgovorio tata Slaviša na naše pitanje gde mu je ćerka.

Nešto pričljivija je bila majka folk pevačice, koja je potvrdila informaciju.
- Tanja je sa mužem otišla u Beograd. Tamo su iznajmili stan. Sada je sve dobro – rekla nam Živana Savić.
O tome da je Maksim kod bake i deke posvedočila su i dečja kolica na samom ulazu u kuću, kao i odeća mališana koja se sušila u dvorištu.
I prodavačica u obližnjoj radnji potvrdila nam je da već danima nije videla folk pevačicu u rodnom mestu.
- Bili su ovde neko vreme, ali nisam ih videla skoro. Ne znam gde su. Mislim da je ovaj mali i dalje tu. Bio je baš jutros Tanjin tata, kupovao je namirnice za kuću, ali ništa nije pričao o tome – rekla nam je žena iz prodavnice, koja je zamolila da joj ne objavljujemo ime.

Reklame

Ostavite komentar