TV Hepi vrbuje nove “parove” za novu sezonu rijalitija

Izvor: Press online
Postavljeno 28 Nov 2011

Hepi televizija počela je da vrbuje poznate ličnosti za drugu sezonu rijalitija „Parovi”, koji bi trebalo da počnu u decembru.

Kako saznaje Press, organizatori su među prvima pozvali folkera Hasana Dudića, koji je sa bivšom suprugom Zlatom Petrović učestvovao na „Farmi”. S obzirom na to da po koncepciji šoua takmičar mora da učestvuje u paru sa dragom osobom, nepoznato je koga će Hasan povesti sa sobom u poznatu rijaliti kuću. I Ognjan Radivojević je pozvan da se takmiči i u „Parovima”, i to nekoliko dana nakon što je odbio ponuduza „Survajver”.

- Dobio sam poziv i za učešće u „Parovima”. Baš me krenulo ovih dana, možda se sam prijavim za „Domaćine, oženi se” – napisao je Ognjan na Fejsbuku.

Organizatori nisu želeli da otkriju ko će se baškariti u luksuzu i pokušati da, poput Miloša Vukovića i Zorice Dukić, osvoji nagradu vrednu 250.000 evra.

- Učesnici novog serijala otkriće gledaocima sav sjaj i svu krizu srpskog džet-seta – poručuju iz produkcije TV Hepi.

Da podsetimo, u prvom serijalu sa svojim partnerima učestvovali su Peđa D Boj, Ivan Gavrilović, Džimi Barka, Slađana Delibašić, Tijana Dapčević, Irfan Mensur, Tihomir Arsić… Svi učesnici dobili su honorare odmah po završetku rijalitija.

- Dobili smo sav novac u dogovorenom roku. „Parovi” su potpuno drugačiji format od ostalih rijaliti programa, uslovi su bajkoviti, nismo skroz izolovani, a žurke su nalik na one u svetu, sa mnogo šampanjca i lepih devojaka – rekao je Džimi Barka.

Reklame

Ostavite komentar