“Valter” još jednom pobedio bolest

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 07 Nov 2011

Bata je zdrav! Dobru vest sa Kube prenela nam je Julijana Lula Živojinović, supruga legendarnog srpskog glumca. Zahvaljujući doktoru Montekinu, koji se, između ostalih, brine i o zdravlju predsednika Venecuele Uga Čavesa, Bata je uspešno izlečen od gangrene koja mu je zahvatila obe noge i uskoro se sa Kube vraća u Beograd.

- Upravo mi je javio da se vraća kući – kaže Batina supruga Lula. – Bila sam malo zbunjena, nisam očekivala da će se lečenje tako brzo završiti. Jedna noga mu je potpuno isceljena, dok je na drugoj ostala samo krastica, ali po proceni doktora, i ona će se veoma brzo povući. Za razliku od prošlog puta, kada je na Kubi obišao sve najbolje restorane, kćerka Jelena, koja u Havani brine o Bati, informisala me je da se sad pretvorio u pravog kućnog moljca. Izašli su samo dva-tri puta na večeru. Iako je put dug, odlučio je da se u međuvremenu, do prve kontrole zakazane za šest nedelja, vrati u Beograd, pa da onda ponovo ode u Havanu.

Brzina Batinog oporavka zadivila je sve, uključujući i čuvenog doktora Montekina.

- Čim je stigao na Kubu, odmah ga je posetio doktor Montekin i rekao mu da izgleda mnogo bolje nego pre četiri godine, kada je posle infarkta i ugradnje bajpasa delovao prilično loše. Bata mu je u kratkim crtama objasnio u čemu je problem. Istog momenta započela je terapija. Doktor je izvadio svoje čudotvorne injekcije i ubrizgao mu ih u obe noge. Već sledećeg dana Bata se osećao bolje. Ipak, ni u snu nije očekivao da će posle jednog meseca krenuti put domovine.

Iako mu je doktor Montekin savetovao da kod Jelene boravi do Nove godine, majstor glume nema živaca da se izležava, već namerava da se ovih dana vrati u Beograd kako bi nastavio rad na seriji „Valter brani Sarajevo“, koju finansiraju njegovi prijatelji iz Kine.

Uprkos Batinoj energiji, Lula će pokušati da ga odvrati od preteranog zamaranja.

- Probaću na sve moguće načine da ga nateram na odmor, ali sam svesna da Batu ne drži mesto – zaključuje Lula Živojinović.

Reklame

Ostavite komentar