Zapažen nastup Dunje Ilić

Izvor: Opera-17.com
Postavljeno 04 Nov 2011

Sve popularnija mlada pop pevačica Dunja Ilić ove srede bila je gost popularnog novosadskog kluba “Troya” gde je bukvalno zapalila publiku.

Ilićevu je dočekao prepun klub, a da je intreseovanje za njen nastup bilo ogromno govori i to što su sve rezervacije planule još dan ranije, dok je deo mase ostao ispred kluba zbog popunjenog kapaciteta.

- Dunja je nedavno počela sa nastupima i s obzirom na to da je novo i samim tim neistrošeno lice, te da je za godinu dana imala dva velika hita poput “Šefice Podzemlja” i “Nisam Laka, Maco” probudila je interesovanje publike. U poslednje vreme uložila je mnogo truda i rada, kako na svom glasu, tako i na samom repertoaru, te je bilo i za očekivati da će pubila u novosadskom klubu “Troya” biti zadovoljna. Odlično su reagovali na njenu pojavu, nastup i ako je suditi po njihovoj reakciji sigurno je da je uz Dunju dobar provod zagarantovan - kažu u pevačicinom menadžmentu.

Dunja ne krije svoje zadovoljstvo zbog lepog početka svojih koncertnih aktivnosti, te je tako na svom Facebook profilu postavila nekoliko video zapisa sa svog nastupa.

- Prezadovoljna sam. Zaista sam dosta dugo radila na sebi kako bi publika bila zadovoljna mojim pevanjem i nastupom, a publika u Novom Sadu je bila zaista fenomenalna. Super smo se družili - kaže Dunja.

Reklame

Ostavite komentar