Zašto je Jovana Pajić krila da je verena !?

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 06 Nov 2011

Pevačica Jovana Pajić već neko vreme krila je od javnosti da je poslednja tri meseca verena sa svojim dečkom Aleksandrom Cvetkovićem! Naime, Pajićeva je tek juče putem svog Fejsbuk profila obavestila prijatelje da ju je njen dragi obradovao vereničkim prstenom.

“Verena sam ja odavno, samo što sam se tek sada setila da to stavim na svoj profil”, rekla je Jovana, ali nije želela da komentariše da li je pevač “Tropiko benda” bio romantičan ili ne.

“Ne smem da vam otkrivam detalje. Prvo što je to nešto intimno, a onda zato što je on sada pored mene (smeh). Veridba se desila odavno, pre otprilike tri meseca, ali je to normalna stvar, pa zato nisam pričala o tome”, rekla je Jovana.

Inače, Jovana je u drugom stanju od juna meseca ove godine i ta vest obradovala je kako mladi par tako i njihove porodice. U vezi su bili dve godina pre njenog saznanja o trudnoći, a početkom sledeće godine pevačica će na svet doneti devojčicu. Aleksandar i Jovana će se venčati pred kamerama emisije “Tri X da”, ali se zbog velikih priprema za tu ceremoniju datum još ne zna.

Reklame

Ostavite komentar