Željko Joksimović isprozivao “Prvi glas Srbije”

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 08 Nov 2011

Čini se da Željko Joksimović ima zamerke na „Prvi glas Srbije“, pa je napisao na „tviteru“: „Je l‘ se šou zove ‚Prvi glas Srbije‘ ili ‚The first voice of Serbia?‘“. U želji da saznamo šta mu smeta u šou programu, pozvali smo Željka.

- Šou je odličan, ali siguran sam da je većina gledalaca primetila da je 99 odsto numera na engleskom, protiv čega nemam ništa, ali bi se taj šou onda morao drugačije zvati. Mnogi talentovani izvođači, koji su već izgradili interpretatorski stil na maternjem jeziku, imaju ogromnu jezičku barijeru kada za zadatak dobiju pesmu na stranom jeziku. Izgube koncentraciju i jedino na šta misle tokom pevanja je izgovaranje teksta, što je, složićete se, hendikep – objasnio je Željko,kojije potom prokomentarisao i članove žirija:
- Osim Vlade Georgieva, ostale članove žirija ne poznajem, niti sam upoznat sa njihovim umetničkim opusom, te ne bih mogao ništa da kažem o tome. Vlado svoj posao u tom šouu radi vrlo kvalitetno, odgovorno i šarmantno – procenio je jedan od najuspešnijih kantautora na Balkanu.
Inače, Lena Kovačević je džez pevačica, a Saša Milošević Mare jedan od autora evrovizijskog pobednika „Molitve“.

 

„Prva“: „Zabrinutom“ Željku poručujemo da ostane uz “Prvi glas”!

Na zamerku Željka Joksimovića upućenu „Prvom glasu Srbije“, komentar je stigao od službe za odnose sa javnošću Televizije „Prva“ u kojem poručuju i Željku, ali svima koji „brinu“, da nastave da gledaju šou.

- Nije važno šta pojedinci govore. Ono što jeste važno je stav i mišljenje gledalaca Srbije, a oni su jasno presudili. Naime, prema zvaničnim podacima o gledanosti, „Prvi glas Srbije“ je u toku emitovanja bila ubedljivo najgledanija emisija. To je jedino validno. „Zabrinutima“ poručujemo da ostanu uz najpopularniji muzički šou „Prvi glas Srbije“ – poručili su iz sa televizije na kojoj se šou emituje.

Reklame

1 komentar

  1. Natasa said on 08/11/2011 at 22:56

    DA, bravo Zeljko… drago mi je da se jedna javna licnost setila da prokomentarise i kaze misljenje koje se podudara sa ogromnom vecinom gledalaca “prvog glasa Srbije”
    NERAZUMEM CEMU TAKAV NAZIV….ali u ovoj zemlji retko ko i rretko sta moze da razume!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostavite komentar