“Žene sa Dedinja” obiluju provokativnim scenama

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 14 Nov 2011

Intrige, laži, ucene postaće deo njihove svakodnevice koja će izgledati nestvarno. Radnja serije započinje žurkom koju organizuju Čarna i Martin.

Oni su se tek doselili iz Kragujevca na Dedinje, a komšiluk baš i nije spreman da prihvati stanare, nove, velelepne kuće. Ipak, tragični događaj u domu Malbaša povezaće Klaru, Alisu, Valeriju i Čarnu, a gledaoci će iz epizode u epizodu otkrivati njihove tajne: od ucena i afera, preko pranja novca i lažnog očinstva do pokušaja ubistva i leša u Čarninoj bašti. Sa svim dešavanjima, upoznat je njihov zajednički psihoanalitičar dr Rosi i njegova prepredena mlada ljubavnica koja je prvo Alisina, a potom i Čarnina kućna pomoćnica.

Ova serija je neobična jer eksplicitno govori o mnogim temama koje do sada nisu tretirane u domaćoj produkciji Snimljena je u tehnologiji visoke definicije (HD), sa raskošnom scenografijom, i uz mnogo kadrova, na više od 30 lokacija u Beogradu, uključujući realne objekte u elitnom naselju Dedinje. Uloge tumače: Dragan Mićanović, Anđelka Simić, Maja Noveljić, Irena Mičijević, Lena Bogdanović, reditelj je Dušan Lazarević, a seriju je realizovala producentska kuća “Emotion”.

Prvi čovek produkcijske kuće “Emotion” Goran Stamenković otkrio je da su “Žene sa Dedinja” jedan od najskupljih televizijskih projekata u Srbiji.

- „Žene sa Dedinja” su serija koja apsolutno nema nikakve veze sa „Očajnim domaćicama”, niti je reč o TV sapunici. Ovo je ozbiljna serija za udarni TV termin, gde smo pokušali da dokažemo da i u Srbiji može da se uradi produkcijski kvalitetna serija sa svim dobrim stvarima stranih produkcija. Ali, nikad nismo zaboravili za koje tržište se ona radi i da radnja i glavni zaplet moraju da budu lokalnog karaktera. – rekao je Stamenković I dodao – Serija spada u visokobudžetne projekte, ali očekujem da ćemo na kraju serijala, uz prodaju u celom regionu, što je manje-više već završeno, uspeti da ne budemo na gubitku. Ovo nije serija za krizna vremena, ali kad smo već počeli da je snimamo, morali smo da zagrizemo do kraja.Uverite se I sami večeras u 21 I 10h na TV Prva “Žene sa Dedinja”

Reklame

2 komentara

  1. SvetlanaP said on 15/11/2011 at 07:50

    Zali boze vreme koje sam provela gledajuci ovo “djubre”!
    Zali boze pare koje su potrosene za snimanje ove plitke price, koja je ocigledno imala velike ambicije! Glupo da gluplje ne moze biti!

  2. Vanja said on 15/11/2011 at 21:12

    E svaka čast Svetlana,sve si tačno rekla.Katastrofa od glume glavnih likova,ne može se gledati..

Ostavite komentar