Zvonko Bogdan pevao Dinu Merlinu na uvce

Fotke postavljene 29 Nov 2011


Nakon trećeg koncerta u Areni, Dino Merlin je u hotelu “In” organizovao proslavu za svoje kolege, muzičare i goste koncerta, a oni su njemu priredili iznenađenje i doveli Zvonka Bogdana, jednog od njegovih omiljenih pevača.

Uz pratnju tamburaša pevalo se do duboko u noć, a najveseliji su bili Vesna Zmijanac, Ivana Banfić i Marko Bulat.

- Svaki od tri koncerta bio je najbolji na svoj način. Potpuno sam zadovoljan i srećan jer se pokazalo da sam došao na pravo mesto u pravo vreme. Najdublju impresiju na mene je ostavila publika koja me je strpljivo čekala godinama i koja mi je pomogla da svaka noć bude najbolja. Jer bez ovakve publike koncerti ne bi bili magični – ispričao je Dino Merlin ekipi “Blica”, a na pitanje je l’ Beograd gde je nekad bio, odgovorio je:

- Ako je suditi po ove tri noći, srce i duša Beograda su na mestu na kojem i treba da budu biti.

Iako iscrpljen nakon tri uzastupna koncerta, Dino je stigao da popriča sa svakom od 50 zvanica, a posebnu pažnju posvetio je svojim komšijama iz Sarajeva koje je toga dana video posle dvadeset godina.

Juče, nakon doručka, prošetao je ulicama Beograda, video se sa još nekoliko prijatelja i krenuo nazad u Sarajevo. Usput mu je pukla guma na automobilu, ali dobro raspoloženje ništa nije moglo da pokvari.

Nadahnut boravkom u Beogradu, nije isključio mogućnost da će se iz ove posete izroditi i pesma.

- Svako emotivno iskustvo ostavlja trag u meni, a samim tim i na ono što radim. Svaka moja pesma svedoči upravo o mojim emotivnim iskustvima, tako da će verovatno nešto od ove tri beogradske noći odzvoniti u nekom od budućih stihova – ispričao nam je Merlin i poručio da će ponovo doći, kako reče, čim dođe vreme za to.

Izvor: Blic.rs

Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija

Ostavite komentar