A od Bobe narukvica !?

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 08 Dec 2011

U najužem krugu prijatelja i familije najpoznatiji srpski bračni par Brena i Boba Živojinović, sinoć su proslavili 20 godina bračne idile. Iako su sinoć bili slavljenici, Živojinovići, ipak nisu došli prvi, već su ih oko 19 časova dočekali njihovi prijatelji i to gromaglasnim aplauzima i buketima cveća, oslovljavajući Brenu sa „mlada“, a Bobu sa „mladoženja“.

– Dobro veče svima! Dobro nam došli! Mladoženji odmah možete da odate priznanje – uz osmeh je rekao Boba već sa vrata i nasmejao sve prijatelje, a od supruge izmamio zagrljaj.
Na proslavu bračnog jubileja Brene i Bobe prvi su došli popuarni par Željko Joksimović i Jovana Janković noseći veliku korpu ruža, a potom je viđen i muzičar Zoran Kiki Caušević. Tačno na vreme sa poklonima stigao je i Dragan Kojić Keba sa suprugom Oljom, dok je sa malim zakašnjenjem pristigao Boško Jakovljević. A kada se malo, ali odabrano društvo okupilo u poznatom zemunskom restoranu stigli su i slavljenici u društvu Breninog brata Faruka. Veliku radost sa svojim prijateljima, sinoć je podelila i pevačica Ana Bekuta koja je došla sa ogromnim buketom crvenih ruža, dok je sa prijateljicom prisustvovala pevačica Sanja Đorđević. Sa svojim roditeljima bronzanu svadbu slavili su Brenini i Bobini sinovi Stefan i Viktor, kao i Filip, najstariji sin proslavljenog tenisera. Veliko iznenađenje za Brenu bila je cvetna kupola koja je donešena oko 20 časova, a proslavljenu pevačicu su na slavlju koja je trajalo do ranih jutarnjih časova obradovali i brojni pokloni koje je neprestano dobijala. Ovu godinu Lepa Brena pamtiće samo po lepim stvarima! Pored uspešnog albuma, povratničkog koncerta u Bugarskoj, rođendanske proslave u „Beogradskoj areni“, ovakva proslava dvadesetogodišnjce braka svakao je savršena završnica ove godine.

Reklame

Ostavite komentar