Anabela Bukva i Lola Smiljanić ponovo zajedno?!

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 26 Dec 2011

Pevačica Anabela Bukva i fudbaler Milan Lola Smiljanić ponovo su u šemi! Kako tvrde izvori Kurira, atraktivna denserka i Lola su se prošlog ponedeljka našli u poznatom prestoničkom klubu “Stefan Braun”, gde su cele večeri đuskali i ispijali koktele, a na kraju večeri su se i poljubili.

“Došli su odvojeno, ali su se brzo spojili. Anabela je pošla kući pre Smiljanića, a onda je on krenuo da je isprati do hodnika, gde su se i poljubili”, tvrdi izvor sa lica mesta.

Kako bi čuli iz prve ruke šta se te večeri dogodilo, novinari su pozvali Anabelu, koja je priznala da se te večeri videla s Lolom. “Mi smo bili u klubu zajedno, ali svako sa svojim društvom. Krenula sam ranije kući i sreli smo se u hodniku kad sam uzimala jaknu, a on se verovatno vraćao iz toaleta. Pozdravili smo se, ali se nismo ljubili. Da sam to uradila na javnom mestu, priznala bih. Nema potrebe da se pravdam, jer sam slobodna žena, a on mi je samo prijatelj”, rekla je pevačica.

Inače, kako se pisalo, Lola i Anabela su početkom ove godine prvi put bili zajedno, ali ni tada nisu hteli da priznaju da su bili u vezi.

Reklame

1 komentar

  1. Blablatuc said on 27/12/2011 at 07:40

    Eh, super, i tako nisam mogao da spavam dok ovo nisam saznao!Ledi Gaga i Bukva, “rame uz rame”, e stvarno znate da poredjate stvari!Bukva da zahvali “dinastiji Djogani, sto uopste neko zna za nju! A sada, sta joj je ostalo nego da menja tipove, ne bi li se pojavila u pored Ledi Gage, ha ha ha!

Ostavite komentar