Batine su krive: Mia raskinula sa dečkom

Izvor: Press online
Postavljeno 24 Dec 2011

Folk pevačica Mia Borisavljević ostavila je dugogodišnjeg dečka Nikolu Minića, koji joj je u utorak rano ujutru nakon žučne rasprave razbio nos! Pevačica je istog trenutka otišla u policiju i prijavila nasilje, nekoliko dana mu se nije javljala na telefon, da bi juče definitivno raskinula vezu

Kako saznajemo, krah njihove ljubavi koja je trajala tri godine počeo je u ponedeljak veče tokom rođendanske žurke kluba „Mistik”, gde je par došao odvojeno.

- Miji već izvesno vreme smetaju Nikolina ljubomora i prebacivanje kako se oblači i šminka, pa mu to veče nije dozvolila da sedne za sto sa njenim prijateljima, ali su s vremena na vreme dolazili jedno do drugog i razmenjivali nežnosti. Međutim, Nikolu je posebno razbesnelo što je pevačicino mesto bilo pored separea mladića koji joj se već duže vreme otvoreno udvara. Posle nekoliko čaša alkohola zajedno su krenuli kući, na parkingu je usledila žučna rasprava, a zatim i udarci. Istog trenutka ona je otišla u Policijsku stanicu Stari grad i prijavila ga za nasilje – kaže naš izvor blizak paru koji je to veče bio u klubu ispred koga se sve dešavalo.

Nikola je čitave sedmice pokušavao da stupi u kontakt sa Miom, ali mu se ona nije javljala na telefon do juče, kada mu je jasno stavila do znanja da je među njima gotovo i da ne želi ni da ga sasluša.

- Mia je besna i nema govora o pomirenju. Ne pada joj na pamet da povuče tužbu jer ne može da veruje da je digao ruku na nju. Iako mu već duže vreme smeta to što se ona oblači provokativno i pravi joj ljubomorne scene, nije ni sanjala da može da je povredi fizički – kaže naš izvor blizak pevačici.

U kratkoj izjavi za Press Mia nije želela da potvrdi ni da demantuje naša saznanja.

- Uopšte ne želim da se po novinama piše o mom emotivnom životu. Nemam komentar na to da sam raskinula sa Nikolom – bila je odsečna pevačica.

Da podsetimo, Mia je Nikolu upoznala pre tri i po godine jer je on menadžer nekoliko poznatih beogradskih klubova. Ubrzo su započeli vezu, ali je ona nedavno u intervjuu za naš nedeljnik Press reviju priznala da je ipak najviše u životu volela prvog dečka, kome je posvetila i poslednji singl „Laki”.

Reklame

Ostavite komentar