Beyoncé: “Spremna sam za sledeće poglavlje života”

Izvor: mtv.rs
Postavljeno 05 Dec 2011

Beyoncé je dala intervju poznatoj američkoj novinarki Katie Couric u kome je pričala o stvarima koje trenutno radi, a to su promocija koncertnog DVD-a “Live at Roseland” i održavanje trudnoće. Iako nije pričala o datumu porođaja, o čemu se uveliko nagađa, Beyoncé je izjavila kako je osetila ogromno olakšanje nakon što je svetu objavila da je trudna na dodeli MTV nagrada u septembru.

Mnoge trudnice imaju potrebu za najčudnijim kombinacijama hrane dok čekaju bebu, ali ne i Beyoncé. Ovom prilikom je otkrila da glasine kako voli da kombinuje ljuti sos sa sladoledom nisu istinite. “Bila sam u avionu i stjuard mi je prišao i rekao: “Spremio sam ti ljuti sos, kisele krastavce i banane.” Pomislila sam: “Ovo je tako odvratno”, a on mi je rekao kako je pročitao na internetu kako volim da jedem sve te stvari.”

Za potrebe koncertnog snimka “Live at Roseland”, Beyoncé je radila i kao montažer, što je jedna od novih uloga koje je preuzela u svojoj karijeri. Početkom godine prekinula je saradnju sa svojim ocem, koji je dugo godina bio njen menadžer i osnovala firmu Parkwood Group, koja će od sada brinuti od njenoj karijeri.

Intervju sa Beyoncé pogledajte ovde

Izvor: Billboard.com

Reklame

Ostavite komentar