Bojana Stojković i Vlada Mandić viđeni u Bijeljini

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 21 Dec 2011

Kako ekskluzivno saznaje portal scandal.rs Bojana Stojković je viđena sinoć u jednom restoranu u Bijeljini u društvu novog dečka Vlade Mandića! Iako je demantovala da je sa Mandićem u vezi, Bojana se nije mogla sakriti ni u Republici Srpskoj!

Naime, jedan od gostiju ih je video kao nekoliko sati sede u restoranu i ljube se naočigled drugih gostiju. Ovaj susret stavio je tačku i na spekulacije da se ona navodno juče srela sa svojim mužem, golmanom Partizana Vladimirom Stojkovićem. Ne da se nisu sreli, nego ona nema nameru ni da se više viđa sa njim.

Naime, brak Bojane i Vladimira Stojkovića je već neko vreme je u krizi. Golman Partizana ima devojku već nekoliko meseci i bilo je samo pitanje dana kada će javno priznati da se razvode. Bojana je uzalud demantovala da je sve ok sa njenim brakom uprkos tome što se sa mužem pola godine nije nigde pojavila i što je, čak, i na more išla sama.
Vladimir je takođe na more išao ali sa devojkom, ne sa ženom, tvrde naši izvori. Bojana je upala u zamku sopstvenih laži. Sada laže i da nije sa Vladom Mandićem ali znate kako se kaže ljudi koji su ih videli zajedno više veruju svojim očima nego njenim rečima. Pa makar se krila i u Bijeljini.

Reklame

Ostavite komentar