Ceca Šarić u vezi sa Acom Bulićem

Izvor: Press online
Postavljeno 05 Dec 2011

Nastavila dalje – Poznata manekenka i beogradski biznismen otpočeli ljubavnu romansu pre četiri meseca, kada su ih upoznali zajednički prijatelji iz Šapca! Cecin bivši suprug, koji se nalazi u zatvoru u Crnoj Gori, saznao je pre nedelju dana za novog dečka bivše drage.

Manekenka Svetlana Dmitrić Šarić, bivša supruga uhapšenog kontroverznog biznismena Duška Šarića, mlađeg od dvojice ozloglašenih Šarića, već četiri meseca je u vezi sa beogradskimbiznismenom Draganom Acom Bulićem.

Njihova ljubav desila se iznenada, posle nekoliko susreta u društvu zajedničkih prijatelja iz Cecinog rodnog grada Šapca, nakon čega su shvatili da se među njima dogodila „fatalna hemija”. Međutim, svoju vezu su dugo krili, prvenstveno zbog Cecinog bivšeg muža, sa kojim ima dvoje dece, zbog kojih su i ostali u korektnim odnosima. Duško je pre nedelju dana saznao za Cecinu i Acinu vezu i ta vest ga je veoma uznemirila, što manekenku nije mnogo potreslo ni pokolebalo u nameri da obelodani vezu sa Bulićem.

- Ceca i Aca su se upoznali krajem leta i kroz slučajne susrete u istom krugu ljudi shvatili su da imaju mnogo toga zajedničkog. Posle nekoliko viđenja zaljubili su se i počeli da se zabavljaju. Zbog Duška su krili vezu i viđali se samo u Šapcu. Ona je prisustvovala i otvaranju Acine diskoteke-splava „Bolivud”, koji je pre nekog vremena iz Beograda prevezao u Šabac. Nedavno su rešili da obelodane svoju ljubav bez obzira na reakcije koje će uslediti, pa su se zajedno pojavili na otvaranju Bulićevog striptiz-bara „Ejndžels” i kockarice u Beogradu – otkriva izvor Pressa blizak atraktivnom paru.

Inače, zgodna manekenka se u maju prošle godine razišla sa Duškom Šarićem, posle pet godina braka, zbog njegovog neverstva i posle dugotrajnih problema vezanih za njegove sumnjive poslove i šverc kokaina, zbog kojih se sada nalazi u zatvoru u Crnoj Gori. Međutim, njihov brak još uvek papirološki nije okončan. Aca Bulić je istog bračnog statusa kao i njegova nova izabranica i takođe ima dvoje dece. Pre Cece, Bulić je bio u trogodišnjoj vezi sa manekenkom Agnetom Azirović i važili su za veoma skladan par koji se često pojavljivao u javnosti.

Reklame

Ostavite komentar