Ceca uz pomoć prijatelja izmiruje dugovanja

Izvor: Kurir
Postavljeno 16 Dec 2011

Svetlana Ražnatović (38) i njena sestra Lidija Ocokoljić (37) uplatile su juče i drugu ratu od 500.000 evra u budžet Srbije! Sestre su, kako saznajemo, u poslednjem trenutku uspele da prikupe novac za drugu ratu tako što su im, navodno, pomogli prijatelji!

- Branioci Svetlane Ražnatović juče su dostavili sudu dokaz da je druga rata duga plaćena. Na koji način je pevačica obezbedila novac, mi to ne znamo – potvrdio je izvor Kurira iz Višeg suda u Beogradu.

Za razliku od prve rate, za koju je novac obezbedila prodajom singla „Šteta za mene“, Ceca se namučila da prikupi novac za drugu ratu!
- Deo novca sama je obezbedila i grčevito se borila da nađe ostatak para. Možda bi i sama uspela da prikupi svih 500.000 evra, ali su joj, navodno, posao olakšali prijatelji koji joj nisu okrenuli leđa. Među njima je, navodno, i jedan sportista – priča sagovornik Kurira.

Sestre su obavezne da državi vrate milion i po evra, a iznos je podeljen u tri rate.
- Prvu ratu Ceca i Lidija uplatile su početkom jula, dok će treća rata stići na naplatu u julu 2013. godine. Pošto će pevačica do tada izaći iz kućnog zatvora, sud je kao garant da će platiti ratu stavio hipoteku na njenu vilu u Ulici Ljutice Bogdana – dodaje sagovornik Kurira.

Sestre Svetlana Ražnatović i Lidija Ocokoljić osuđene su u maju prošle godine zbog toga što su zloupotrebama prisvajale novac od transfera fudbalera Obilića u inostrane klubove.

Reklame

2 komentara

  1. Nevena said on 18/12/2011 at 11:49

    E tako, postali smo Amerika, bavis se kriminalom a posle platis i gotovo. Nastavis posle gde si stao. Daleko cemo mi bogami dogurati samo ne verujem do Evropske unije. A ti njeni “prijatelji” koji su joj pomogli verovatno su i iz reda nasih cenjenih politicara koji su bili upleteni zajedno sa njom u tu aferu. E Ceco, mnogo ti je lepse bilo u opancima.

  2. Boris said on 14/01/2012 at 23:50

    Nevena, sta je kriminal ??? Ne razumem i kojim kriminalom se Ceca bavi? Nije platila porez na prodaju igraca? 60 % firmi u srbiji nije platilo PDV na vreme – jesu i to kriminalci. Saznaj sve pojedinosti pa nesto komentaris a ne povrsno i apriori. Svako dobro:)

Ostavite komentar