Ćerka Mari Mari doživela frakturu lobanje

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 06 Dec 2011

Lepa pevačica Mari Mari živela je svoju bajku: udala se za dugogodišnjeg partnera Uroša Markovića, rodila ćerkicu Unu a muzika je uvek bila deo njenog života.

Nažalost, srećne trenutke prekinuo je nemio događaj kada je njena ćerkica pala sa krevetai zadobila frakturu lobanje…

U trenutku naše nepažnje, Una je pala sa visokog kreveta pa je udarac o pod napravio udubljenje na kosti glave. Imala je frakturu lobanje, takozvani “ping pong efekat”, kako kažu lekari. Njena povreda zahtevala je hiruršku intervenciju jer ne bi bilo dobro da to udubljenje pravi kompresiju zbog čega mozak ne bi mogao pravilno da se razvija, rekla je Mari Mari u intervjuu za Story.

Pevačica je oduvek bila vezana za decu a rad sa mališanima inspirisao ju je i da se posveti onima sa posebnim potrebama. Kada se njenoj, sada dvadesetomesečnoj devojčici desila nezgoda pre skoro 11 meseci, brzo je odreagovala i uradila pravu stvar- pozvala hitnu pomoć. Međutim, iako je operacija protekla dobro, pevačica je dugo krivila sebe zbog nemilog događaja:

- Suprug i ja smo zaista doživeli veliki šok. Dugo sam to sebi prebacivala i krivica me je proganjala. Čini mi se da sam u jednom trenutku bol potisnula duboko u sebi i možda je on još zakopan. Bila sam svesna kako moram da shvatim i prihvatim da se takve stvari dešavaju, a potom bi me opet obuzimalo osećanje kako taj propust nisam sebi smela da dozvolim.

Mari je navela da ona i suprug planiraju još dece i smatraju da je idelna razlika dve godine, tako da će se lepa pevačica upisati na listu ovih dama koje su u kratkom vremenu rađale. Dodala je i da, iako ima muziku za jednu pesmu tekst nije napisala, jer trenutno nema vremena za svoj album ali privodi kraju dečiji CD. Za razliku od nje, Jelena Tomašević planira da izda singl iako je u poodmakloj trudnoći. A nedavno je jedna poznata dama rekla kako je njena ćerka “savesnija i ozbiljnija od nje”.

Reklame

Ostavite komentar