Dragana Mirković otvara kockarnicu

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 05 Dec 2011

Dragana Mirković je doputovala u Beograd. A u emisiji “Ekskluziv” govorila je o tome koliko je voljena, kakav doček joj je priređen.

Inače, pevačica je u Beograd došla zbog otvaranja kockarnice i dodele muzičkih nagrada koje su u međuvremenu otkazane, ali je fanovima uzgred priredila iznenađenje u restoranu.
E sad ko je tu koga želeo da iznenadi, ko je bio domaćin a ko gost, nije ni važno. A šta je Dragana rekla tim povodom:

- Oni su planirali meni da prirede iznenađenje, ali nažalost manifestacija je iz nekog razloga otkazana. Međutim, nisam želela da to pokvari viđanje s fanovima, rekla je Dragana za “Ekskluziv”.
Sve ove godine, s fanovima komunicira telefonom i mejlovima, a oni joj uvek pošalju neke interesantne fotografije i informacije vezane za nju i njenu karijeru.
S obzirom da je novogodišnji šou na Draganinoj televiziji uveliko snimljen, upitana da prokomentariše da li je tačno da je bila najveselija i da je igrala na stolu, kroz smeh je odgovorila:

- Ne, nisam na stolu, već na stolici!

Kaže da je ona već proslavila Novu godinu i to s kolegama koji su nakon snimanja emisije spontano napravili žurku. Toliko je bilo veselo da joj je pošlo za rukom da spoji i ljute rivalke Tanju Savić i Slavicu Ćukteraš.

- Da bile su, ali iskreno mslim da je čitava priča prenapumpana, rekla je Dragana.

Uostalom to je manje važno, ono što je bitno je da ona ima ljubavi na pretek.

Reklame

Ostavite komentar