Egzibicije Dragana Kojića Kebe

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 11 Dec 2011

Draganu Kojiću Kebi je izgleda dosadilo da bude u drugom planu, pa je u „Zvezdama Granda“ zasenio sve ostale zvezde, i to u dva koraka: prvo se koškao, pa ljubio sa Džejom, a potom je svoju pažnju, ali i pažnju prisutnih, preusmerio na svoje međunožje!

U početku je Keba, valjda zbog nesuglasica tokom glasanja žirija čiji su obojica bili članovi, udarao Džeja papirima po glavi, a pošto je postigao željeni rezultat, počeo je nežno da ga ljubi u teme. Ovaj Kebin performans zabavio je i njega, i Džeja, i publiku, a budući da se popularni Džeki nije branio dok ga je Keba udarao papirima, ni druge kolege u žiriju mu nisu priskakale u pomoć. Tako su ovu malu grubu šalu s osmehom propratili Aca Lukas, Saša i Dejan Matić, Marinko Rokvić i Saša Popoviić.

Za to vreme su zgodne takmičarke i njihovo odlično izvođenje pesama zapale u drugi plan, jer se publika neprestano smejala Džeju i Kebi. Posle razmenjivanja poljubaca, završila se i emisija, pa su Kojić i Ramadanovski okončali glasanje raspojasani, te su zajedničkim snagama zakopčavali i pantalone.

No, Keba se tu nije zaustavio. Usred razgovora sa Žikom Jakšićem ga je zasvrbelo međunožje, pa se nonšalantno počeškao pred svima. Da li ga je zona ispod pojasa zasvrbela zbog svađe, preteranog izliva ljubavi prema Džeju ili možda zbog plesa sa lepom Andreanom Čekić, s kojom je izveo duet, nije poznato, ali je bilo očigledno da svrab nije prestajao nekoliko minuta. Tu više ni Džej nije mogao da pomogne, Žika je okrenuo glavu, a Keba je nastavio svoju „radinost“ u predelu prepona ispod stola. Na kraju je svrab prestao, a s njim se vratilo i raspoloženje, pa su članovi žirija nastavili s druženjem, a Džej i Keba sa šalama.

Reklame

Ostavite komentar