Estrada sve više na sudu

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 04 Dec 2011

Holivudski buntovnički stil života ili nepisano pravilo da nisi zvezda, ako bar jednom ne završiš na sudu ili iza rešetaka, sve više kopiraju i naše estradne ličnosti. Slučajno ili ne, tek mnogi popularni pevači često dolaze u sukob sa zakonom, što im donosi veliki publicitet.

Na prvom mestu liste javnih ličnosti koji imaju problem sa zakonom nalazi se popularna pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, koja trenutno služi kaznu kućnog pritvora zbog nelegalnog transfera fudbalera FK Obilić, kao i zbog posedovanja oružja bez dozvole. Ceca, koja je 2003. provedena u akciji „Sablja“ i zadržana u zatvoru četiri meseca, nosiće famoznu „nanogicu“ do februara.

Pop zvezda Jelena Karleuša pojavila se pre nekoliko dana na sudu povodom tužbe koju je protiv nje podnela Ražnatovićeva, zbog „fejsbuk“ beleške na njen račun koju je napisala prošle godine. Sa druge strane, Karleuša je nedavno zbog uvrede i klevete ponovo tužila folk koleginicu Seku Aleksić, a za odštetu od koleginice traži milion dinara. Razlog je Sekin intervju za jedan tabloid, u kojem je uporedila Džej Kej sa Bokijem 13. Karleuša je dobila sudski spor protiv Dare Bubamare zbog skandala od pre nekoliko godina, kada ju je ova nazivala pogrdnim imenima.

Glumcu i voditelju Milanu Kaliniću sudilo se nedavno zbog pokušaja krađe televizora u službenim prostorijama FK Crvena Zvezda 1992. godine. Slučaj nije zastareo ni posle 19 godina, a Kalinić je na kraju osuđen na uslovnu kaznu od četiri meseca. Pevačica Danijela Vranić privedena je pre nekoliko meseca zbog vožnje u pijanom stanju, kada je i fizički nasrnula na policajca. Provela je noć u pritvoru, nakon čega je, suprotno svim očekivanjima, izjavila da joj je to veoma prijalo jer je napokon stigla da se odmori. Sudski proces protiv vožnje u pijanom stanju vodi se i protiv njenih koleginica Ane Nikolić i Romane Panić.

Nikolićeva je početkom proleća provela noć u policijskoj stanici na Vidikovcu, kada joj je alko-testom pokazao da je vozila sa 2,03 promila alkohola u krvi. Pop zvezda posećuje često sud i zbog tužbe koju je podnela protiv RTS, kao organizatora „Beovizije“ 2009. zbog prvobitne diskvalifikacije sa polufinalnog takmičenja za odlazak na „Pesmu Evrovizije“.

Reklame

1 komentar

  1. Nevena said on 18/12/2011 at 16:11

    Ej, jel mi moze neko reci ko je ovaj MONSTRUM u sredini?

Ostavite komentar