Fotke sa snimanja novogodišnjeg programa TV Pink

Fotke postavljene 15 Dec 2011


Dve nedelje pred najluđu noć, uz stare i nove hitove, trubače i folklorne igre, „Grandovi” pevači su dočekali Novu 2012. godinu. Na snimanju novogodišnjeg programa, pod rediteljskom palicom Saše Popovića, na velelepnoj sceni posle dugog niza godina zapevala je i Dragana Mirković. 

Ona je među prvima došla u studio ne sluteći da će direktor „Granda” maksimalno da iskoristi njeno prisustvo.
- Ne mogu da verujem da sam u svakoj grupi. Sale, mogu li bar pet minuta da dođem do vazduha?! – kroz osmeh je rekla Dragana.
Pored „lučeta iz Kasidola”, zvezda večeri bila je kraljica narodne muzike Lepa Lukić. Iako je zagazila u osmu deceniju, Lukićeva je dozvolila da je ponese atmosfera, pa je uz trubače mešala kukovima. To je izazvalo gromoglasan aplauz i smeh kolega, nakon čega su se mlade „zvezde Granda” oslobodile i sledile njen primer. Pojedine pevačice toliko su se opustile da su morale da drže korpe svojih raskošnih haljina da im bujne grudi ne bi ispale iz njih, a takođe sve vreme su popravljale šminku. Kada je Saša to primetio, opomenuo je muške kolege da se opuste.

- Ajde, Joroviću, počni da se udvaraš pevačicama, šta si se zabio tamo pozadi? Ero, jesi li ti švaler ili nisi?! Vidi koliko lepote oko tebe, a ti ništa! Šabane, pokaži svoj šarm koleginicama, hoću da sve puca od ljubavi i smeha, pa ovo je novogodišnja noć! – izričit je bio Popović u svojim instrukcijama.

Iako pevačima nije bilo dozvoljeno da donesu alkohol, pojedinci za tu zabranu nisu marili i pokušavali su da piće prošvercuju na sve načine. Ćerka Goce Božinovske, Jelena Vučković, sa zadovoljstvom je prihvatila flašu piva koju je za nju u obližnjoj kafani kupio kolega Dragi Domić. Nakon što je eksirala piće, Jelena je uz Cecine pesme atmosferu dovela do usijanja. Sveže ofarbani Miloš Bojanić cele večeri bio je zabrinut, a kada je došao na red da otpeva svoju numeru, folker je zaboravio reči pesme. Ipak, najviše smeha među kolegama izazvao je Saša Matić, koji se usred pesme javio na mobilni telefon.

U višečasovnom snimanju „Grandovom” scenom su u grupama paradirali – Petar Mitić, Neda Ukraden, Ana Sević, Nada Obrić, Šaban Šaulić, Rade Jorović, Milan Mitrović, Bojana Šarović, Mirjana Mirković, Aca Ilić, Biljana Jeftić, Marinko Rokvić, Snežana Đurišić i mnogi drugi.

Foto: Boško Karanović

Izvor: Press online

Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 4 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 5 od ukupno 5 slika.

Ostavite komentar