Gde bi bili bez šoubiznisa?

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 05 Dec 2011

Zamislite da vašu decu uči Britni Spirs, Metju Mekonahi vas zastupa na sudu, Džastin Biber vas služi u “Meku”, i sve to u svetu koji nije čuo za Lady Gagu…

Poznatima je svakako “upala kašika u med” kada ih je neki agent primetio i ponudio im prvu veliku ulogu ili ugovor za ploču, a mnogi od njih do tada su imali potpuno drugačije planove.

Ser Entoni Hopkins rekao je svojevremeno da bi, da nije glumac, sigurno bio lopov.

“Ne umem da radim ništa osim glume, te bi život u kriminalu bio prava stvar za mene, jer ne bih umeo da zadržim pravi posao”, rekao je “Hanibal Lekter”.

Anđelina Džoli rekla je nedavno da je ozbiljno razmišljala o karijeri u pogrebnom zavodu.

“Kada mi je umro deda, bila sam užasnuta organizacijom sahrane, i palo mi je na pamet da bih time mogla da se bavim”.

Dženifer Aniston radila bi kao unutrašnji dekorater ili organizator zabava, a tinejdžerska senzacija Džastin Biber radio bi šta i mnogi njegovi vršnjaci – prevrtao hamburgere u “Mekdonaldsu”.

Britni Spirs “za dlaku” je promašila karijeru učiteljice za niže razrede osnovne škole, Rajan Rejnolds zamalo je krenuo očevim stopama i zaposlio se u kanadskoj konjičkoj policiji, a Stiv Bušemi pet godina je proveo kao vatrogasac, što bi i nastavio da nije završio na filmu.

Zvezde serijala “Sumrak” Kristen Stjuart i Robert Patinson odabrali bi karijere koje makar posredno imaju veze sa velikim platnom i malim ekranom.

Bela bi radila kao scenograf ili rekviziter na snimanjima, dok bi Edvard voleo da vodi britansku emisiju “Štand sa antikvitetima”, u kojoj ljudi donose stvari iz svoje kuće da stručnjaci procene njihovu vrednost.

“Obožavam u toj emisiji bakice iz nekog sela koje donesu Pikasa sa tavana, ali još više volim kada neki snob donese nešto za šta misli da je vredno desetine hiljada funti, a ne vredi ni penija”, rekao je glumac.

Metju Mekonahi želeo je da upiše prava kako bi radio kao advokat odbrane, a Tom Kruz uveliko se spremao za karijeru franjevačkog sveštenika kada je ipak odabrao glumu.

Najčudniji odgovor na “šta bi bilo, kad bi bilo” pitanje imala je, naravno, Lady Gaga.

“Da nisam poznata, bila bih mrtva”, kratko je rekla pevačica.

Reklame

Ostavite komentar