root 50 grams of 500 ml Vodki.Sposob composition. The nutrient medium kremom.Sposob application and 1 ratio: half the waist of the original volume, simmer boiled soup, then was concentrated 2 juice mix. It takes one hour. L. edy.Sposob 1 times in the application 1-2 days. Before going to bed, 10 to 15 minutes, with a small bite, decoction will add a hot drink a little honey. It will have the soothing effect of the already morning of the stock to, redirected triamterene here does not cook sleda.Sposob after two weeks of dermatitis and eczema and go. Boiling the potatoes peeled. Boiled potatoes mashed with a fork, then, add the hot milk, mix the egg yolk. 3 pieces of lemon zest, 1 tsp vegetable oil, Part 1: then a drop of 10 tincture all poured peremeshayte.Trebuetsya. L. honey, 2 tablespoons. liter. Milk, 2 tablespoons. liter. Cologne, the procedure must be a petal of done roz.Takie 100 grams of soup for three consecutive days., To calculate the sperm of different microscopic device. It\'s great accuracy Goryaev room (Noebauera rooms), the purpose of which is to lower the blood cells. Typically, the amount, expressed as concentration (several million per 1 mL). In a normal sperm count per ejaculate at least EUR 20000000 (EUR million to at least 40 million sperm total volume). Soup hypericum, aloe and skin effect # erection drugs (morphine, dextran, methyldopa, vitamin D). A mixture of castor oil and aloe leaf 1 Aloe minced meat, put in an enamel pan and glucophage buy www online without prescription mixed with 200 ml of castor oil. The mixture was dissolved in boiling, but do not boil, then 50 ml of Hypericum tincture, and 20 g of melted chocolate in a water bath. The mixture is thoroughly mixed, cool over 1-2 hours and transferred into a small jar. Many scientists believe that the golden mustache words literally made up of vital energy, because it is a lot of bioactive substances, vitamins, minerals and all of them are in an optimal ratio, this plant is called the family doctor.

Goca Božinovska: Šta će mi operacije i fotošop !?

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 10 Dec 2011

Goca Božinovska (45) priznaje da se beskrajno divi koleginicama koje se zabavljaju sa mlađim momcima. Na estradi se ovih dana priča o romansi Mine Kostić i 15 godina mlađeg sportiste i Goce Tržan i njenog 14 godina mlađeg dečka, ali Božinovska kaže da ona nije iz te priče.
“Svaka im čast! Ne samo Mini i Goci Tržan, već svim ženama na svetu koje mogu da se zabavljaju sa mlađim muškarcima. Treba imati želudac za to. Ja, brate, ne mogu. I mene jure mlađi momci, ali ih ja redovno teram od sebe. Svi moji muškarci morali su da budu stariji od mene bar jedan dan. Možda je to neki moj kvrc u glavi, ne znam”, iskrena je Goca Božinovska.

Zašto imate odbojnost prema mlađim muškarcima?

- Da se razumemo – niti sam moralista, niti sam puritanka. Otpor prema mlađim muškarcima je verovatno zato što imam muško dete. U svakom mlađem muškarcu, bez obzira na razliku u godinama, ja vidim svog sina. Kada bih zagrlila mlađeg muškarca, bilo bi to kao se grlim sa sinom, nekakvo rodoskrnavljenje. Verujem da na to sasvim drugačije gledaju žene koje imaju ćerke. I logično je da njima razlika u godinama ne smeta kao majkama muške dece. Zbog svog sina, mlađe frajere molim da me zaobiđu.

Kako vas se sviđa Sava Radović, momak vaše ćerke Jelene Vučković?

- Ja se u izbore svoje dece ne mešam, jer ni ja nikome nisam dozvoljavala da se meša u moje izbore. Viđam Savu u prolazu, ali u detalje njihove romanse ne zalazim. On je lep momak, pristojan, kulturan. Meni su dobri svi momci mojih ćerki i svaka devojka mog sina. Ne mogu da kažem da sam sa svojom decom drugar, jer smatram da mora da postoji distanca između roditelja i dece.

Goca se ne plaši “obračuna” sa mlađim koleginicama.

- Ovu godinu sam svesno žrtvovala zarad karijere moje ćerke Jelene. Neću da objavljume singlove, nego ću lepo, kao prava pevačica, da snimim album. Neki snimaju pesmicu-dve da ih narod ne zaboravi, ali prođu bez rezultata, a ja godinama nisam snimala, ali imam posla. Snalazim se, spustim honorar, prilagođavam se situaciji zato i opstajem bez novih pesama. I ne plašim se konkurencije. U ovim godinama bez operacija i fotošopa izgledam bolje od 90 odsto znatno mladih pevačica. Svakoj mogu da stanem na crtu! Mogu i da se skinem, ako treba, pa da vidimo ko je bolji – poručuje Goca.

Vaše kolege se svakodnevno mogu sresti na sudu, tužakaju se međusobno, odgovaraju za presupe…?

- To mi se uopšte ne sviđa. Gotovo da ne prođe dan a da neko od pevača nije na sudu. Ali, ne pamtim da je ikada ijedan sudski spor između dvoje ljudi na estradi okončan. Najčešće se te priče završavaju tako što neko povuče tužbu. Sve krene od nekog trenutka besa i nervoza. Svi mi umemo svašta da kažemo, da ogovaramo jedni druge, svako bi za svakoga mogao svašta da kaže. Ali, bože moj, sve je to ljudski.

Kako ste nedavno proslavili deset godina veze sa biznismenom Nebojšom Tubićem Žapcem?

- Bogme, proslava je bila žestoka, ali daleko od očiju radoznalaca. Nas dvoje smo se baš našli. Svako ima svoju decu, koju odgaja, a onaj drugi je tu da pripomogne savetom, sugestijom, iskustvom, ali ne i da se meša. Oboma su nam deca najvažnija, dok smo sami sebi na drugom mestu. A, decenija je proletela kao tren.

Reklame

Ostavite komentar