Goca Tržan se ljubi na sred ulice

Izvor: Press online
Postavljeno 04 Dec 2011

Nisu uspeli da se sakriju: Iskusni kamerman emisije „Paparaco lov” uspeo je da zabeleži strasne poljupce taze razvedene pop pevačice i njenog 14 godina mlađeg partnera, bubnjara Raše Novakovića.

Pop pevačica Goca Tržan (38) konačno je uhvaćena na delu! Pressova ekskluzivna vest da je Tržanka u emotivnoj vezi sa bubnjarem iz svog benda, Radomirom Rašom Novakovićem (24), dobila je najbolju potvrdu kada su prošle nedelje ovekovečeni njihovi strasni poljupci.

Snimci su nastali posle uporne osmodnevne akcije neumorne ekipe emisije „Paparaco lov”, koja se emituje na Pinku, i to neposredno posle snimanja emisije „Zvezde Granda”, na koju je Gocu dovezao dečko. Dok je pevačica bila u studiju, Raša je jeo ćevape u obližnjem lokalu na Košutnjaku i čekao dragu. Kada mu se Goca pridružila, otišli su po prijatelje i uputili se na večeru u jedan restoran u Makenzijevoj ulici. Posle večere poljupci  su postali sve strasniji, a par je noć proveo u Tržankinom stanu u beogradskom naselju Mirijevo.
Podsećanja radi, pevačica je nakon razvoda od Ivana Marinkovića dovođena u vezu sa menadžerom Markom Lakićevićem, a potom je vrlo brzo počela da gradi romansu sa svojim mlađim kolegom. Imajući u vidu da su zbog čestih nastupa upućeni jedno na drugo, dugo su uspevali da sakriju vezu.

- Niko osim njih ne zna koliko traje njihova romansa iako se kao par ne kriju. Goca samo neće za medije da priča o svojoj intimi budući da se nedavno razvela i da ima malu ćerku. Članovi benda znaju za ovu ljubav jer i pred njima razmenjuju nežnosti dok borave po regionu zbog nastupa. Počeli su da se druže sa drugim parovima i da sklapaju zajednička prijateljstva – otkrio je za Press izvor blizak paru.

Reklame

2 komentara

  1. AIDA ALIĆ said on 05/01/2012 at 10:42

    Pustite malo ženu da diše, pa treba li da se zatvori u četiri zida ako se arazvela?

  2. AIDA ALIĆ said on 05/01/2012 at 10:45

    Pustite malo ženu da diše, pa treba li da se zatvori u četiri zida ako se razvela?

Ostavite komentar