Hello: Novak Đoković ličnost godine u Srbiji

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 12 Dec 2011

Najbolji srpski i svetski teniser proglašen je za ličnost 2011. godine „Hello!“ magazina. Nole se nije pojavio, ali je na svečanoj dodeli nagrada u Belom dvoru vrvelo je od zvezda, zvezdica i onih koji misle da to jesu.

Kao i Nole, koji je trenutno na odmoru posle i više nego naporne godine,dodeli nisu prisustvovali ni Severina Vučković, Lepa Brena, Dragan Bjelogrlić… Domaćin svečane dodele prvih nagrada za ličnost godine magazina “Hello!” bili su njihova kraljevska visočanstva prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević i princeza Katarina kojoj je pripala statua za humanitarni rad koju je specijalno za ovu priliku dizajnirao Karim Rašid.

Foto galeriju pogledajte ovde.

Staklenu skulpturu pored Noleta i princeze dobile su još 22 javne ličnosti koje su obeležile proteklu godinu.

Neke od njih smo pitali po čemu im je to ova godina bila bitna, gde će provesti “najluđu noć”, da li je kriza prošla… Većina se složila da 2011. nije baš bila laka godina, ali su svi vredno radili…

Najveću pažnju novinara izazvalo je pojavljivanje voditelja Ivana Ivanovića i Ognjena Amidžića na istom mestu. Tabloidi su pisali da su voditelji u medijskom ratu, a oni su to na samo njima svojstven prokomentarisali, ali se ipak nisu rukovali…

“Pa on malo više voli te prozivke… Ja to ne volim jer mislim da smara ljude. Ja se ne bavim time, trenutno radim na drugom delu albuma Flamingosa i to mi pored posla na televiziji oduzima većinu vremena“, kaže Ognjen.

Ivanović je uz širok osmeh prokomentarisao da je “srećan što Amidžić postoji” i da je u svom šouu ugostio sve koje je želeo…

Iako nije dobila nagradu, u svečanoj balskoj haljini je bila i glumica Danica Maksimović koja nam je otkrila da su počele pripreme za snimanje nastavka “Tesne kože”, ali i razlog zašto više nije sudija u šou “Ja imam talenat”.

“Imam mnogo obaveza i ne stižem ni da gledam televiziju, tako da još ni jednu epizodu nove sezone nisam pogledala. Počele su pripreme za novu predstavu Dušana Kovačevića u Zvezdara teatru, pripremamo ‘Tesnu kožu’, a sa ‘Ocem na službenom putu’ gostujemo po festivalima tako da baš malo vremena imam za nešto drugo.”

U obavezama “do guše” je i Neda Ukraden koja između “trčanja sa koncerta na koncert” snima novi album i izgleda savršeno.

Kako sve stigne? Njen odgovor je jednostavan: “Volim svoj posao. Evo, pre pola sata sam stigla iz Hrvatske sa koncerta, a već sutra nastupam. Imam još desetak koncerata do novogodišnjeg slavlja u Sloveniji, a za proleće spremam novi album”.

Svoj posao voli i trudnica Emina Jahović koja nam je otkrila da i ona sprema novi album koji je u potpunosti sama uradila, a i za muža Mustafu Sandala je komponovala nekoliko pesama.

“Udarila me neka luda inspiracija i u dva meseca sam uradila ceo album. Pored toga komponujem i za neke turske pevače, ali već posle Nove godine odlazim na trudničko i onda ću da se posvetim pripremama za dolazak na svet drugog sina”, kaže lepa Emina koja je takođe nagrađena kao jedna od ličnosti koje su obeležile godinu na izmaku.

Iako nije dobila priznanje, Maja Nikolić je definitivno obeležila 2011. godinu skandalom u rijalitiju Dvor zbog čega je završila i na sudu, ali ona za to ne haje…

“Mene to ne dotiče, ja se ne osećam krivom i nemam problem sa tim”, kaže Maja koja bi opet učestvovala u nekom rijalitiju ali pod uslovom da je plate unapred jer honorar od učešća u Dovoru tvrdi da još uvek nije dobila.

Na sličan način samo ne antisemitskim izjavama već više razvodom nego pesmama godinu je obeležila i Nataša Beklavalac koja je prema mišljenju uredništva i čitalaca magazina “Hello!” zaslužila priznanje. Hteli smo svašta da je pitamo, ali Nataša nije želela da razgovara sa novinarima, samo je odmahnula rukom i produžila u salon za dodelu priznanja…

Raspoložen za razgovor je bio još jedan laureat, Crnogorac Sergej Ćetković koji je u ovoj godini održao i nekoliko humanitarnih koncerata, a Beograđanima će na platou ispered Narodne skupštine poželeti srećnu Novu godinu.

“Bila je ovo uspešna godina za mene i neću skoro na odmor. Spremam singl, a onda počinjem i rad na novom albumu.”

Kada su u pitanju novogodišnje želje svi su složni: “Zdravlje, sreća i da ne manjka posla”, a njima sigurno ne manjka jer je poznatima i pojavljivanje na ovakvim događajima u opisu posla.

Nagrade su dodeljivali glumac Branislav Lečić i njegova mlađana draga, voditeljka Nina Radulović Lečić, koju su Karimove skulpture uručili i Zdravku Šotri, Veranu Matiću, Bati Živojinoviću, Draganu Kostiću, Jeleni Bačić Alimpić, Hariju Varešanoviću, Ivani Stanković, Srđanu Dragojeviću, Kaliopi Bukle, Leni Bogdanović, Seki Aleksić, Željku Mitroviću, Slobodi Mićalović…

(Tekst: Dado Popović, foto: Petar Stojanović, MONDO)

Reklame

Ostavite komentar