I Gru menja pelene

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 04 Dec 2011

Poznati reper Dalibor Andonov Gru, koji je pre nedelju dana postao otac malog Relje, zbog silnih obaveza nije stigao pošteno da proslavi rođenje sina.

- Uspeo sam da proslavim Reljino rođenje radno sa prijateljima u „Stefanu Braunu“, a prvo slavlje, kako to i priliči, u krugu porodice tek predstoji. Neizmerno sam ponosan, srećan i zadovoljan. Stvarno se ne zna ko se najviše obradovao novom članu porodice – kaže Gru.

Iako je prošlo dosta vremena od kada je Daliborov četvorogošnji sin Vuk bio beba, za repera nije problem da menja pelene i ustaje noću.

- Ne pada mi teško menjanje pelena i ostalo što uz to ide. Malo sam pozaboravljao, ali posle jednog dana nekako se sve vrati. Sve su to slatke muke – objašnjava muzičar.

Na pitanje da li je sin Vuk malo ljubomoran zbog prinove, reper odgovara:

- Nije nešto preterano ljubomoran, mada sam primetio da pokušava da bude u centru pažnje. Uklopio se u ulogu brata, a mi se trudimo da ga uključimo da pomogne što više.

Dalibor otkriva da je njegova supruga, bivša manekenka Danica želela ćerkicu.
- Danica je od početka želela ćerku dok sam ja hteo sina. Za mene je idealna porodica muž, žena i dva brata, valjda zato što sam i ja odrastao sa roditeljima i bratom. Ali i da sam dobio ćerku, bilo bi mi drago.

Reklame

Ostavite komentar