Ja imam talenat: “Da” za ljubav

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 04 Dec 2011

Romantika, etno pevanje i jedna hiphop izjava ljubavi obeležili su treću epizodu popularnog takmičarskog šoua.

Prvi se publici i žiriju u Pozorištu na Terazijama predstavio muzičar i šoumen Nikola Nikoloski, i zasvirao Garavi Sokak, muziku iz “Ko to tamo peva” i još štošta. Od Tasovca je već na prvoj strofi dobio “ne”, ali su ga ostali poslali dalje.

Žiriju je čak petoro učesnika otpevalo “Sve još miriše na nju” Parnog valjka, sa manje ili više učesnika, ali ih ništa nije moglo pripremiti na bombastični nastup Stefana Kovačevića, samoukog muzičara koji po bubnju udara uz tehno.

“Ja sam ogluvela. Ne, ne i ne”, odlučno je rekla Mina, kao i Mili, a Tasovac mu je dao “da” koje mu ipak nije bilo dovoljno za dalje.

Žiri se odobrovoljio uz slatku tinejdžerku Nataliju Rajković, koja je otpevala “Champs Elysees” sa raštimovanom gitarom i najvećim osmehom na svetu.

“Svrljig je od sada predgrađe Pariza”, rekao je očarani Tasovac.

Plesno-borilački performans inspirisan Japanom Sanje i Uroša oduševio je publiku i doneo im tri “da”, a prošla su i tri etno dueta, uključujući i medene sestre Janju i Dunju Mihajlović, koje imaju šest i osam godina.

Neki imaju ili nemaju talenat, ali imaju želju da iz srca nešto urade pred svima, a to je bio slučaj sa Aleksandrom Kerekešom, koji je odrepovao pesmu koju je smislio za svoju bivšu devojku kako bi je ona videla i čula na televiziji. Od Tasovca i Mine dobio je dva “da”, dovoljna za to da ga bivša, ako nije uhvatila treću epizodu, vidi i čuje u daljim krugovima.

Virtuoz na harmonici, šesnaestogodišnji Aleksandar Nikolić, prva harmonika sveta, Evrope, Srbije, takođe je dobio tri “da”. Žiri je galantno propustio i nekoliko pevačica naklonjenih romantičnim pesmama.

Žiri je bio posebno inspirisan, pa je Mina namršteno naredila jednoj od njih da batali cigare, a zapanjena devojka joj rekla da uopšte ne puši, Mili je delio profesionalne savete šakom i kapom, a Tasovac bio očekivano oštar prema onima koji mu nisu bili za dalji prolaz.

Romantično veče zaokružio je Stefan Luković “Cesaricom”, tokom nastupa poljubio Minu i otišao sa bine sa tri “da”, a treću epizodu zatvorila je hiphop plesna grupa La Luna.

Reklame

Ostavite komentar