Ja imam talenat: I mi imamo Adel

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 11 Dec 2011

Mala Adel iz Batajnice oduševila žiri, a i publiku. Pored nje, imamo i Vanesu Mej!

Mariju Serdar (10) roditelji su tajno prijavili za šou “Ja imam talenat”, a Tasovcu, Miliju i Mini priznala je da “26 učenika u njenoj školi misli da falšira”. A odabrala je zahtevnu pesmu, “Someone like you” od Adel.

Kako su se samo prevarili!

Marija je oduševila žiri, Mili joj je rekao da niko nije razumeo Adel kao ona i da je savršena, Mina joj se poklonila “pred darom”, a Tasovac rekao da bi samo Hor bečkih dečaka mogao da je “prozove” za pevanje. Tri “da”.

Violinistkinja Jelena Urošević predstavila je house melodiju koju je sama iskomponovala i prošla dalje, kao i brat i sestra Urmin i Urmina, žonglersko-klavirski performans, za razliku od denserke i frulaša Marine i Bojana. Gitaristi Kemal i Vladislav takođe su dobili tri pozitivne ocene od žirija.

Sopstvene kompozicije promoviše i mali Marko Gavrilović, koji peva o tome kako ga vole devojčice a on voli sport…

“Nakon ovoga, sve devojčice će trčati za tobom”, rekao mu je Mili, a Marko skromno odgovorio “pa, zato sam i došao”. Tri “da” za malog šarmera!

Seksi plesna grupa “Fly” zategla je korsete i zaigrala, pokušavši da “proda” strogom žiriju svoj nastup kao pevanje i igru, uz plejbek. Ali, oni se nisu dali, i devojke su dobile samo dva “da”, i to da bi Tasovac iskoristio priliku da “tolikom broju lepih žena u mrežastim čarapama kaže – NE”!

Nemanja Erić pevao je i svirao obradu “Voz” Dejana Cukića, i sa tri “da” prošao u dalje krugove. Gledao je žiri i imitatore, crtače grafita, striptiz, fakira iz Tunisa, ali samo ih je fakir dovoljno impresionirao da prođu dalje. Bilo je i suza kod odbijenih, pa je Mili morao da reaguje, dođe u bekstejdž i uteši i izljubi jednu od pevačica.

Četvrtu epizodu zaokružila je Jovana Đavokić pesmom Aleksandre Kovač, koja je uprkos glasu koji su svi pohvalili ipak otišla bez mesta u daljim emisijama.

Pobednika najvećeg takmičarskog šoua očekuje nagrada od 100.000 evra.

Reklame

Ostavite komentar