Kad pre: Bojana Stojković u vezi sa Vladom Mandićem !?

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 19 Dec 2011

Manekenka Bojana Stojković je na preljubu supruga, fudbalera Vladimira Stojkovića, odgovorila istom merom – započela je vezu sa rukometašem Vladom Mandićem! Iako se još nije razvela, Bojana nije ostala imuna na simpatije osvedočenog plejboja s kojim se nedavno upustila u tajnu romansu. 

Manekenka je u društvu rukometaša Ljube Jovanovićaprekjuče bodrila Mandića u dvorani “Spens” u meču Vojvodina – Partizan.

- Iako je pokušala da se sakrije tamnim naočarima i nenapadnim stajlingom, Bojana je viđena kako iz lože bodri novog dečka, naveo je neimenovani izvor.

Bojana je svojim postupcima dala naznake da joj je brak ugrožen, ali nije želela da detaljiše na tu temu, kao ni da govori o svojoj navodnoj novoj romansi.

- Prolazim kroz težak period u životu i ne bih to da komentarišem u medijima. Pojavile su se razne priče povodom mog i Vladimirovog odnosa, među kojima su i one koje vređaju mene kao ličnost, majku i ženu! Mi smo razumni i odrasli ljudi i svoje probleme rešićemo onako kako bi trebalo – razumno, jer nam je sreća našeg deteta na prvom mestu, poručila je Bojana za Press.

Vlada Mandić, koji još uvek nije okončao brak sa Jelenom Višekrunom, iz kog ima četvorogodišnju ćerku Anđelu, nije komentarisao ovu priču.

Izvor koji je dobro upućen u odnose Stojkovića tvrdi da su nesuglasice u njihovoj kući postale gotovo svakodnevica još letos. Često Vladimirovo odsustvo zbog sportskih obaveza sve više je udaljavalo roditelje osmomesečnog Lava.

- Vlada je često na poslovnim putovanjima, dok je Bojani prepušteno da brine o Lavu. Međutim, ona nije navikla da dugo bude u jednom gradu i sve više se nervirala što je često sama sa sinom. Kap koja je prelila čašu bilo je saznanje da je Vladimir našao devojku, zbog čega je odlučila da okonča brak.

Vladimir je u vezi sa izvesnom Jelenom Kuveljić sa Vračara, koja je od njegove supruge mlađa čak 12 godina.

Reklame

1 komentar

  1. Blablatuc said on 20/12/2011 at 08:56

    \Po ovakvim stvarim vidimo ko su nase javne licnosti!
    Cak ni saznanje da su izlozeni “oku javnosti” ne moze da promeni primitivno, razvratno ponasanje, bez morala i grama skrupula! Kakva gusta treba da budes pa da “vracas” istom merom sa ovom facom koja je “prevrnula” jos 1000 takvih gusaka! Da li se gospodja “kreatorka” seti svoje dece? 

Ostavite komentar