Keba: Jelena Karleuša mi minira turneju

Izvor: Kurir
Postavljeno 02 Dec 2011

Dragan Kojić Keba tvrdi da je Jelena Karleuša sa svojim menadžerima pokušala da mu osujeti australijsku turneju tako što mu je preotela udarni termin u diskoteci u Sidneju!

- Nije mi bilo svejedno kada sam saznao da je Karleušin menadžment zakupio diskoteku u Sidneju u kojoj je trebalo da nastupim u subotu. Njen menadžer Dušan Guša, koji živi u Australiji, i Toma Gligorić iz Beograda napravili su plan da propadne moja australijska turneja, ali nisu uspeli – kaže pevač i naglašava da je njegov menadžer Dimsa bio prinuđen da, umesto za subotu, za večeras rezerviše halu na samo 30 metara od te diskoteke:

- Kada su videli da smo rasprodali ulaznice, otkazali su koncert jer im je prodaja bila ravna nuli! Jeleninu turneju pomerili su za nedelju dana, a potom su i nju otkazali. Ovo je prava istina, koju znaju svi ovde. Ona je najviše izgubila, osim ako menadžeri nisu muljali bez njenog znanja.

Kebin menadžer Dimsa kaže da su mu Karleušini agenti preoteli diskoteku, iako su znali da je tri meseca radio kampanju za taj nastup.

- Nisu hteli da promene odluku. Bio sam prinuđen da zakažem novi koncert. Petak jeste lošiji dan, ali mi smo rasprodali 1.500 karata, a oni su povukli i karte i reklame. Prodali su samo 200 karata za tri koncerta! – otkriva Dimsa.
Jelena Karleuša nije želela da komentariše Kebine optužbe.

Reklame

1 komentar

  1. Blablatuc said on 03/12/2011 at 09:05

    Vidi ovog “narcisa”, sta njemu ko minira? I do sada sam se pitala ko njega slusa, a jos manje gleda? Strasno je sta je na nasoj muzickoj i javnoj sceni.

Ostavite komentar