Ko je novi Fredi Merkjuri?

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 09 Dec 2011

Vest koja je obišla svet (i razočarala mnoge) je ona da je pobednik “Američkog idola” Adam Lambert, navodno, naslednik legendarnog Fredija Merkjurija.

Legendarni bend “kraljevski” je odradio koncert u Beogradskoj areni sa pevačem Polom Rodžersom, nakon čega je vredno radio na snimanju albuma sa poznatim muzičarima kao gostima i pripremi nove turneje.

U međuvremenu su krenule glasine da bend traži novog pevača, pa je čak Brajan Mej rekao da je pregovarao i sa Lady Gagom koja će se pojaviti kao jedan od gostiju na albumu. Sada, mediji pišu da se Queen “zakačio” za Adama Lamberta, pobednika muzičkog takmičenja, sa kojim je bend nastupio na dodeli MTV nagrada.

“Adam se polako, ali sigurno pretvara u velikog frontmena”, rekao je bubnjar Rodžer Tejlor, koji nije želeo da otkriva da li Adam samo gost na albumu ili novi Fredi Merkjuri.

Reklame

1 komentar

  1. Blablatuc said on 10/12/2011 at 08:31

    Lambert? Sto da ne! Ali ne kao novi Fredi Merkjuri, vec kao “Novi Queen”!Fredija niko ne moze da zameni jer je bio ne samo vanserijski pevac, vec potpuno autentican kao licnost! Srecno, “Novi Queen”!

Ostavite komentar