Ko je žena koju ceo MUP sluša !?

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 31 Dec 2011

Zanosna Ljupka Stević (26) poslednjih godina svojim glasom zaludela je kompletnu policiju, pa nijedna njihova proslava ne može da prođe, a da se Ljupka ne lati mikrofona i ne otpeva po specijalnoj želji “Crne kose”, “Zagrli me ti” i “Pusti me da srcu nađem lek”.

Ljupka uz smeh kaže da policajci ne vole turbo folk, već im najviše pašu one prave narodne, meraklijske pesme. S ministrom policije Ivicom Dačićem, poznatom po zavidnim vokalnim sposobnostima, rado bi snimila duet.

“Ako bih imala priliku da otpevam nešto zajedno sa Dačićem, definitivno bih se odlučila za ‘Jorgovane’ Dina Merlina i Vesne Zmijanac”, kroz smeh kaže Ljupka.

Međutim, ova mlada dama kaže za sebe da ima i sve preduslove da bude i dobar policajac. “Kada bih radila u MUP-u, ne bih volela da budem vezana za kancelariju ili kabinet. Volela bih da budem tamo gde ima akcije, jer sam jako spretna, brza, izuzetno dobro vozim, a čak imam i dozvolu za oružje!”, otkriva Ljupka.

Ipak, atraktivna Požarevljanka kroz smeh napominje da bi bila policajac, ali isključivo sa visokim činom.

“Recimo, volela bih da sam inspektor za suzbijanje organizovanog kriminala sa najvišim činom. A ujedno moram da napomenem da ću po završetku fakulteta pokušati da se zaposlim u MUP-u”, ističe ova zanosna crnka.

Reklame

Ostavite komentar