Ko su gosti kod Cece na slavi ?

Izvor: Press online
Postavljeno 13 Dec 2011

Bez pompe – Svetlana Ražnatović po zakonu ima pravo da u društvu porodice i prijatelja 19. decembra proslavi krsnu slavu. Pored ministra policije, na njeno slavlje uvek dolaze i Dragan Marković Palma, Goga Sekulić, Vlada Stanojević, Sanja Đorđević i mnogi drugi.

Najveća balkanska muzička zvezda Svetlana Ražnatović, koja izdržava kaznu u kućnom zatvoru, u ponedeljak će u svojoj vili u Ljutice Bogdana proslaviti Svetog Nikolu.

Na krsnoj slavi folk zvezde, pored roditelja, sestre Lidije i njene porodice, trebalo bi da se pojave i svi oni koji su prethodnih godina dolazili kod Cece – ministar policije Ivica Dačić, gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma, kreator Saša Vidić, kao i njene kolege sa estrade Sanja Đorđević, Goga Sekulić, Seka Aleksić, Vladimir Stanojević, Biljana Spasić, Sreten Radović i mnogi drugi.

Kako saznajemo, pevačica će u ponedeljak lomiti slavski kolač sa najbližima, ali zbog situacije u kojoj se nalazi još uvek razmišlja da li će napraviti gozbu i za prijatelje, iako po zakonu na to ima pravo.

- Njeni roditelji, kao i sestra Lidija sa porodicom, u ranim jutarnjim satima već će biti kod nje. Međutim, Ceca još uvek razmišlja da li da nastavi tradiciju organizovanja velikih proslava, na koju će pozvati sve one koji više od deset godina sa njom provode taj dan. Najverovatnije će prirediti večeru bez muzike za uži krug prijatelja – priča naš izvor blizak pevačici, i otkriva da će njena deca Anastasija i Veljko doputovati sa Kipra, gde se školuju i žive.

Ministar policije Ivica Dačić među prvima je na spisku folk dive sa kojima ona uvek obeležava slavu, a očekuje se i dolazak njenih bliskih prijatelja, među kojima je i pevačica Goga Sekulić.

Reklame

1 komentar

  1. Nevena said on 14/12/2011 at 13:30

    E do juce bila u zatvoru a sada su joj gosti politicari a jos i jedan ministar policije. Koja bruka!

Ostavite komentar