Lindzi Lohan pozirala gola za magazin “Plejboj”

Izvor: starmagazin.rs
Postavljeno 08 Dec 2011

Iako je Lindzi Lohan nameravala da otkrije svoje provokativne fotografije za “Plejboj” tek za nedelju dana, njen plan je osujećen – fotografije problematične glumice procurele su na internet.

Dvadesetpetogodišnja glumica pozirala je za naslovnu stranu prestižnog muškog časopisa sedeći na crvenoj stolici u obliku zeca, zaštitnog znaka tog magazina. Njeni intimni delovi su prekriveni, ali grudi joj se naziru.
Zvezdina kosa je platinasto plava i kovrdžava, a na usnama ima jarko crveni karmin, koji se slaže sa stolicom i zavesom u pozadini. Na nogama su joj crne cipele sa visokim potpeticama.

Lindzi, koja je za snimanje navodno dobila honorar od milion dolara, planirala je da otkrije naslovnicu 15. decembra u emisiji Elen Dedženeris. Međutim, zahvaljujući obožavatelju koji je fotografiju naslovne strane okačio na Tviter, već sada može da ih vidi ceo svet.
Kako prenosi “Mail Online”, fotografije Lohanove su nastale iz drugog pokušaja, jer one koje su prvobitno snimljene nisu zadovoljile vlasnika “Plejboja” Hju Hefnera. U intervjuu za “New York Post” Hefner je otkrio kako su fotografije nastale:
- Inspiraciju smo pronašli u klasičnim fotografijama nage Merilin Monro. Otmene su, veoma otmene. Bilo je nekoliko loših koraka, ali sve je ispalo odlično.

Dina Lohan, majka kontroverzne glumice, ocenila je da su fotografije snimljene sa ukusom.
- Ona ima dvadeset pet godina. Do sada se pojavila na mnogim naslovnicama i nije želela da propusti ovu priliku. To je njena odluka - rekla je Dina i napomenula da su Lindzi i Hefner prethodno sklopili ugovor u kome se navodi da on ima pravo da odabere kako će izgledati naslovnica.

Reklame

Ostavite komentar